Мавриков напуска ГЕРБ, отива при Бареков

Васко Мавриков е вече част от „България без Цензура“

Ръководството на ГЕРБ ни предаде, разказа ТВ водещият

Популярният телевизионен водещ Васко Мавриков вече е част от „България без цензура“. На 10 януари той попълни молбата си за членство.

До голяма степен за решението му да се влее в редиците на „България без цензура“ заслугата е на Даниела Колева от „Евромайки“ (двамата са на снимките), която лично го въведе в офиса и прие документите му.

Виждам, че тук работят млади хора, сплотени са и знаят какво да направят за страната си. Така Мавриков мотивира решението си да се присъедини към „България без цензура“.

От 2010 година до вчера бях част от ГЕРБ – за трите си години престой там една бях безработен, а в останалите две никой не се поинтересува от моето мнение, разказа водещият.

„Все пак аз съм човек, който е близо до хората и познава в детайли техните проблеми, но всеки мой опит да разкажа на ръководството на ГЕРБ какво се случва, удряше на камък. Убедих се, че онези от висшето ръководство са си самодостатъчни, и че при тях няма място за млади хора“, разказа Мавриков.

Щастлива съм, че Васко е вече част от нас, каза Даниела Колева, която го привлече в редиците на „България без цензура“. Той е човек, който отблизо познава проблемите на хората и работи за тяхното решаване, което означава, че с него гледаме в една посока.

Мавриков призова ръководството на ГЕРБ да не се сърди на хората като него, които ги напускат. „Толкова години те не ни чуха и сега вероятно ще ни нарекат предатели, но нека се знае, че не ние ги предадохме, а те предадоха нас“, заключи ТВ водещият.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.