Матю Макконахи е „Адвокатът с Линкълна“ по Нова, видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 18 и 19 май 2013 г., събота и неделя

18 май, събота,13:50 часа
Дъщерята на президента (First Daughter)
2004 / САЩ
Режисьор: Форест Уитъкър
В ролите: Кейти Холмс, Майкъл Кийтън, Марк Блукас, Амери Роджърс и др.
Жанр: Романтична комедия

Гледай видео анонс онлайн

Саманта Маккензи се къпе в слава и блясък, но иска това, за което всяка колежанка първокурсничка мечтае: възможността да опознае света далеч от дома, но преди всичко далеч от родителите. Единственото й желание е да се отнасят с нея като с всеки друг, да бъде… нормална. Само че няма да го постигне лесно, защото адресът й е Пенсилвания Авеню 1600, а баща й е президентът на САЩ…

18 май, събота, 20.00 часа
Бърз и яростен (Fast & Furious)
2009 / САЩ
Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Джон Ортиз и др.
Жанр: Екшън-трилър

Гледай видео анонс онлайн

Вин Дизeл и Пол Уокър се завръщат във филма, помогнал за началото на кариерите им, под творческото око на режисьора на „Бързи и яростни: Токио Дрифт“ Джъстин Лин. Беглецът и бивш затворник Дом Торето (Дизел) отново е в Лос Анджелис, за да потърси истината за високопрофилно престъпление. Но присъствието му в града не се нрави на агент Брайън О’Конър (Уокър). Тези двама съперници обаче са принудени да се съюзят в името на каузата да се борят срещу един общ враг. За да се справят с опонента си с известни сериозни умения зад волана, Дом и Брайън влизат в едно несигурно партньорство, докато изследват вълнуващи нови хоризонти в изкуството на скоростното шофиране.

18 май, събота, 23.10 часа
Световният търговски център (World Trade Center)
2006 / САЩ
Режисьор: Оливър Стоун
В ролите: Никълъс Кейдж, Мария Бело, Майкъл Пеня, Джей Ернандес, Морган Флин и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

Носителят на три награди Оскар Оливър Стоун представя една вдъхновяваща истинска история за смелост и непоклатим национален дух. Джон Маклафлин и Уил Химено, в ролите Никълъс Кейдж и Майкъл Пеня, са двама служители на Нюйоркската пристанищна полиция, които са затрупани под останките на кулите близнаци, взривени на 11 септември 2001. Филмът проследява борбата на двамата да дочакат спасителите си живи, както и часовете на напрегнато очакване от семействата им.

19 май, неделя, 20.00 часа
Адвокатът с Линкълна (The Lincoln Lawyer)
2011 / САЩ
Режисьор: Брад Фърман
В ролите: Матю Макконахи, Мариса Томей, Райън Филип, Уилям Мейси, Джош Лукас, Майкъл Пеня, Джон Легуизиамо, Боб Гънтън, Франсис Фишър и др.
Жанр: Трилър

Гледай видео анонс онлайн

Адвокат движи бизнеса си от задната седалка на своя „Линкълн”, а в същото време представлява клиент, принадлежащ към висшите кръгове на Бевърли Хилс. Режисьорът Брад Фърман разчита на сериозен актьорски състав, включващ Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Филип, Франсис Фишър и Уилям Мейси.

19 май, неделя, 22.20 часа
Съучастникът (Collateral)
2004 / САЩ
Режисьор: Майкъл Ман
В ролите: Том Круз, Брус Макгил, Джейми Фокс, Марк Ръфало, Джейда Пинкет-Смит и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Таксиметров шофьор поема на пръв поглед обикновен клиент на нощна обиколка из Лос Анджелис, докато не се оказва, че този достолепен мъж с костюм е наемен убиец! Това ще бъде пътуването на живота му!

Том Круз е изключителен в ролята на хладнокръвния убиец, а Джейми Фокс се въплъщава превъзходно в ролята на добродушния таксиметров шофьор.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.