Мацка-наркобарон в сериала „Коронованата богиня“ с онлайн видео и снимки

Мацка-наркобарон в сериала „Коронованата богиня“

Акценти от филмовата програма на Zone Romantica за август

Премиерен сериал: Коронованата богиня (La Diosa Coronada)
От 29 август, всеки делничен ден, 23:40

Този вълнуващ сериал за един наркобарон разказва историята на една красива жена, тънеща в бедност, която е готова на всичко, за да се измъкне от затрудненото си положение.

Използвайки хубостта и чара си, Ракел печели конкурс за красота и с това – парите, за да промени самоличността си и да започне нов бизнес. Тя се концентрира върху това да спечели много бързо много пари и навлиза в тъмния свят на трафика на дрога. Борейки се с представата си за добро и зло, тази решителна жена се превръща в един от най-влиятелните наркобарони в Мексико, спечелвайки си името „Коронованата богиня“!

Проследете развитието на тази впечатляваща драма всеки делничен ден по Zone Romantica.

Хубавеца (Pocholo)
Всеки делничен ден, 19:35 и 22:10
Повторение на следващия ден, 16:00

Запознайте се с Хубавеца, отговорен, трудолюбив мъж със съпруга, Марилуз, и три деца – Андрес, Моника и Сара.

Сериалът проследява вълнуващите му преживявания отново като студент, но на 42 години. „Хубавеца“ следва приключенията му в училище, докато започва медицинско образование, за да сбъдне детската си мечта да стане лекар. Приятелите и семейството му смятат, че е луд да започва тепърва кариера толкова късно, но той не отстъпва пред критиката и дава най-доброто от себе си, въпреки многобройните препятствия, изпречили се на пътя му.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.