MasterChef / МастърШеф 28.05.2015 + видео – Финалистите са известни!

Честна игра, сълзи и огледални образи преди финала на MasterChef – 28 май, четвъртък вечер от 21:30 часа по bTV

Тримата топ любители готвачи ще намерят нещо опасно, живо и безмилостно под капака на последната кутия на MasterChef за сезона. Полуфиналът ще стартира с образа на най-непредсказуемото, но и могъщо същество на планетата – човекът. А ястията, които ще приготвят трябва да са освен изключителни на вкус, аромат и вид, но и да бъдат „огледало” на своя създател. Да притежават характер, облик и вкус, които се помнят.

Готвачите несъмнено имат какво да покажат – средиземноморска история в черно и червено, синя гордост от вдъхновението на промяната и вкусовете на живота и сбъдването на мечта.

Емоциите във всеки от тях ще се отприщят и ще се превърнат във впечатляващи рецепти – патица с портокалови зеленчуци, киш „Лорен” с крем от авокадо и равиоли „Суго неро” с лаврак и хайвер.

Но дали смелостта, стремежът към съвършенство или въображението ще надделеят в гладиаторската битка пред печките, зрителите на bTV ще видят в MasterChef.

Последният тест за креативност в първия сезон на MasterChef ще изправи един от тримата пред тежък избор – да гарантира спокойствие за себе си или да прецака конкуренцията. Три благодатни продукта – агнешки котлети, говеждо бонфиле и пресни скариди, ще разпределят ролите в решаващата битка. След това предизвикателство ще станат ясни и двамата, които ще се изправят един срещу друг за титлата и 100 000 лв.

Сълзи от радост, съпричастност и разочарование ще проблеснат в очите и на участниците, и на журито. Но най-важният сблъсък тепърва предстои във финала на MasterChef  – на 2 юни от 20:00 часа по bTV.  

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2015 г.