MasterChef / МастърШеф 27.05.2015 + видео – Полуфиналистите с онлайн видео и снимки

MasterChef / МастърШеф 27.05.2015 + видео – Полуфиналистите

Крокодил и предизвикателни подправки определят полуфиналистите в MasterChef – 27 май, сряда вечер от 21:30 часа по bTV

Четиримата финалисти ще се изправят пред най-екзотичното и хазартно предизвикателство в кутията на MasterChef до сега, а шеф Виктор Ангелов ще ги заплаши с люта разправа ако похабят ценния продукт. В предстоящата гладиаторска битка всеки ще се огледа кръвожадно към другия и ще се опита да надскочи не само конкурентите, но и самия себе си. Амбиция, креативност, истинско оценяване на храната – това ще доведе един до върха и наградата от 100 000 лв.

Опашка от крокодил и стекове от кенгуру, бизон и газела ще предизвикат нервен смях и недоумение в състезателите. Стойността на продуктите и хазартът, който ще определи съдбата им, ще внесе допълнително напрежение към решението на Виктор, Петър и Андре да опитат всички ястия. Асоциациите с познати меса ще се комбинират с налудничави идеи, мечти за хегемония и треперещи ръце, за да се превърнат в четири превъзходни чинии. Кое от тях – бизонското дуо с тексаски боб, стек от кенгуру с ньоки и сос Алфредо, крокодилско с меден нахут, кориандър и броколи или газела с боровинков сос и шафранов кускус  ще бъде най-силната карта, зрителите на bTV ще видят от 21:30 часа в MasterChef.

Взривоопасните комбинации в теста за креативност ще подействат като психологически бомби със закъснител и ще извадят още един от борбата за титлата. В темата „три в едно” и стремежа си да елиминира най-силните и комплексни играчи, победителят в кутията на MasterChef ще избира между телешко с гъби и къри, патешко с лук и джинджифил и свинско с моркови и карамфил. Тайната на отличната храна отново се крие в малките неща, вниманието към детайла и въображението на готвачите. Сред сълзи на отчаяние, хъс за победа и една коварна подправка, трима ще блеснат, а за един прожекторите на MasterChef ще загаснат. Кой ще напусне кулинарното шоу на крачка преди полуфинала – от 21:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2015 г.