MasterChef / МастърШеф 20.05.2015 + видео – свинско филе със зеленчукови рулца и манго сос от Шеф Ангелов с онлайн видео и снимки

MasterChef / МастърШеф 20.05.2015 + видео – свинско филе със зеленчукови рулца и манго сос от Шеф Ангелов

Битка за последния имунитет в MasterChef и любимият ориз на Виктор, Андре и Петър – 20 май, сряда вечер от 21:30 часа по bTV

MasterChef ще представи на участниците и зрителите на bTV последния майсторски клас за сезона, а двамата гладиатори ще влязат в борба за последния имунитет. Шеф Ангелов ще разкрие рецепта от собствения си ресторант като демонстрира тънкостите в приготвянето на хрупкаво свинско филе с пролетни зеленчукови рулца и манго сос. За да докажат по безспорен начин кулинарния си талант и техничност, Виктор ще откаже да сподели с тях точните пропорции за ястието и ще предизвика всичките им рецептори за точно пресъздаване на ястието.

Мотивацията в битката за последната значка за имунитет ще доведе до лъжи, амбиция за прецизност, стратегическо „сверяване на часовниците”, а в кухнята на MasterChef ще бъде по-тихо от всякога. И двамата претенденти ще направят всичко по силите си, за да разпределят времето, да покажат техничност и внимание към детайла, но изненадинте в кухнята са задължителни. Какви са разликите между балканската и азиатската храна, как се бяга маратон с „куц крак”, за колко време се приготвя ястие в класен ресторант и защо доброто настроение е задължителна съставка за перфектния вкус, зрителите на bTV ще видят от 21:30 часа в MasterChef.

Най-сложният стрес тест до сега ще изпита волята и издръжливостта на трима любители готвачи, за да отличи изпрати един на елиминации. Леденият душ в кухнята този път ще беде троен  – приготвянето на любимия ориз на Виктор, Андре и Петър – басмати в духа на арабската и индийската кухня, арборио в средиземноморски стил и жасминов по азиатски. Широките диапазони и привидно лесната задача ще накара състезателите да заложат на крайности – многокомпонентност и минимализъм. Кой ще се примири със загубата още в началото на предизвикателството, какви идеи ще им хрумнат в последните секунди и как ще комбинират три различни ястия в една чиния, за да се спасят от елиминации ще стане ясно от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2015 г.