MasterChef / МастърШеф 19.05.2015 + видео – Белослава с онлайн видео и снимки

MasterChef / МастърШеф 19.05.2015 + видео – Белослава

Психологически войни и любимите ястия на Белослава – 19 май, вторник вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV

Скритото в кутията на MasterChef по bTV ще предизвика шестимата любители готвачи с авангардни ястия – мисия за истински професионалисти. Самоцелността в комбинациите на десетте кулинарни бижута от четирите посоки на света – сирене, черни китайски гъби, арабски кус кус, манго, снежен рак, бразилска диня, лилави моркови, тиквички, шам фастък и сушени сливи, може да изпрати някого на дъното.

Амбицията се повишава с всяка крачка, която доближава състезателите до финала и конкуренцията става настървена. Сложни ястия, съчетаващи вкусове от различни държави ще опитат да спечелят симпатиите и високата оценка на журито. Много от тях ще заложат на аромата и цвета на шафрана, други ще рискуват като изключат ценния рак от рецептите си, а трети ще заложат на психологическите войни. Чии ще бъдат трите най-шеметни чинии и здравословна ли е увереността, зрителите на bTV ще видят от 21:30 часа в MasterChef.

Тестът за креативност на MasterChef този път ще бъде съпроводен с много приятна изненада – в кухнята на шоуто ще влезе певицата и ресторантьорка Белослава. Спечеленото надмощие в кутията на MasterChef ще превърне един от хоби готвачите в стратегически двигател на загрубяващата игра като избере едно от трите любими ястия на изпълнителката – киш с лешници, петле с кайсии и кестени или калкан с кус кус и цитросов сос. Те ще се впуснат с всички сили да интерпретират усещането за „вечер в Париж”, но балансът във вкусовете и интелигентността в поднасянето ще даде шанс на един да премери сили в последната битка за имунитет. Кой ще бъде той, ще проявят ли колегиалност и склонни ли са конкурентите да разменят услуги?

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.