MasterChef / МастърШеф 12.05.2015 + видео – Оргия в чиния жабешки бутчета

Жаби за „бедни” и „богати” в MasterChef  – 12 май, вторник вечер от 21:30 часа в по bTV

Новата изненада в кутията на MasterChef по bTV няма да е по вкуса на всички състезатели. С напредването на шоуто, залогът за тях става все по-висок, а победата изглежда все по-близо. Но за да направят пътя си до 100 000 лв. и титлата по-лек, те ще трябва да сготвят нещо уникално с жабешки бутчета, лингуини, домати, маслини, люти чушки, царевица, чесън, риган, кестени и шафран.

Критериите на Андре, Виктор и Петър са вдигнати почти до „стратосферата”, а жабешките бутчета са деликатни за обработка. Шеф Токев ще посъветва състезателите да рискуват с авангардни идеи само ако са убедени в професионалните резултати, но „дяволът в кутията” ще предизвика любопитството на мнозина. Превръщат ли се жабите в принцове,  чии ще са трите най-добри ястия и кое от тях ще впечатли журито – „оргия в чиния”, „паста с прашки” или „необикновената тройка”, зрителите на bTV ще видят от 21:30 часа в MasterChef.

Любителите готвачи ще се сблъскат с един наболял социален проблем в теста за креативност – материалното неравноправие, което ще размести пластовете в играта. Победителят от кутията на MasterChef ще трябва да избере основния продукт сред месни, вегетариански и морски дарове, а след това и да раздели  конкурентите си на „богати” и „бедни”. Едните ще приготвят шедьовър от миди „сен Жак”, сьомга и червен хайвер, а другите ще трябва да постигнат същите резултати с тарама, черноморски миди и маринована риба. Какви ще са последствията от решенията им и кое ще е по-предизвикателно – първокласното или неговият по-непретенциозен и евтин еквивалент, ще стане ясно от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.