MasterChef / МастърШеф 05.05.2015 + видео – Удвояват наградата от 100 000 лева!

Допълнителни 100 хиляди от журито за смелчага в MasterChef – утре вечер от 21:30 часа в по bTV

На 5 май, вторник от 21:30 часа скритото в кутията на MasterChef по bTV ще изпита всички сетива на претендентите за най-добър готвач и наградата от 100 000 лв. След казармена подготовка, топ 9 от най-добрите хоби шефове в България трябва да потвърдят високите оценки на Андре, Виктор и Петър като овладее загадките и ги превърне в истински шедьоври на кулинарното майсторство. „Ток ще удари” състезателите, когато се изправят пред 30 консерви без етикет и с различен продукт, от които трябва да приготвят нещо, достойно за петзвезден ресторант.

В буквално военна обстановка, готвачите ще се сблъскат с неприятни изненади, миризми и непривично безсилие.  Всеки от журито ще сподели своята визия за приготвянето на кашу, кълнове, праскови, маслини, кестени, кокосово мляко, гъши дроб, манго, хайвер, октопод, аншоа, риба тон, домати, русенко варено и червен боб. Един от шефовете ще направи неустоима оферта за удвояване на голямата награда към един от участниците ако успее да вкара всички компоненти в ястието си. Комбинациите са безбройни и много изкушаващи в представите на Виктор, Петър и Андре, но дали и състезателите са достатъчно комбинативни, за да превърнат полуфабрикатите във вулкан от вкусове и аромати, зрителите на bTV ще видят от 21:30 часа в MasterChef.

Новото предизвикателство в теста за креативност на тема „най-добрите приятели” идва и с нови отговорности. Този път победителят в кутията на MasterChef няма да готви – той ще избере основния продукт – „влюбените” ягоди и шампанско, гъши дроб и коняк или свинки ребра и бира. Стратегически ход, с който ще опита да „прецака” конкуренцията ще се комбинира с избор, в който вторият губи. Молба за признание или оценка ще предопредели изхода на битката, която тепърва започва. Как 7 секунди са решаващи в житейски план, какъв е бил тестът на придворните готвачи на най-знаменитите владетели и какво предстои на заплашените от елиминация?

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2015 г.