Мастър Шеф Симеон опроверга подрисканата Мариела

Мариела Нордел от Мастър Шеф даде да се разбере, че изобщо не таи добри чувства към екипа, който реализира шоуто и дори ги обвини в експлоатация. Тя обясни, че снимките са били от 8 сутринта до 3 през нощта, с едно хранене през деня – пица.

„След „бунта на мравките“ се смени менюто на яхния от стари кебапчета и като резултат цялата продукция се натрови и подриска! Към средата започнаха да карат и нещо като сандвичи … Крясъци и психотерор от страна на персонал, ангажирани в продукцията, отношение като към последния просяк в мол“, оплака се дамата, а шокиращото й признание вмириса нета.

В разширено интервю за вестник „24 часа“ победителят Симеон индиректно опроверга думите на готвачката, която не спечели. „Продуктите, които оставаха – сметани, големи пакети брашно, салами, отиваха за децата от Нови хан в приюта на отец Иван. Имахме и помощна кухня, където двама готвачи приготвяха храна за екипа. Те зареждаха склада с продукти. Организацията беше голяма и на ниво.

Често ястията, които приготвяхме за журито, не се получаваха и започвахме нови. Всичко се изяждаше от екипа зад камерите.“.

Твърденията за пици и „каране“ на сандвичи контрастират с разказа на Симеон. Хора в интернет се питат – дали Мариела би говорила такива неща, ако тя бе спечелила? Дали като пиар специалист не се опитва да привлече внимание чрез скандал?

Отговорите остават за вас, а интересното интервю на Симеон, който, оказва се, работи в HP, можете да прочетете тук. Ще разберете също има ли приятелка и как се е отървал от пороците.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2015 г.