Мащабно: Радио България он ер тръгва в 11 нови града!

Националната радио верига България он ер  влиза в ефира на нови 11 града

Програмата на радиото е интегрирано с програмата на телевизия България он ер

От 1 май 2013 г. Националната радио верига България он ер  започва излъчване в градовете Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Кърджали, Видин и Смолян. До дни програмата на радиото ще достигне и до слушателите в Сливен и Хасково.

До този момент радиото беше водещо в ефира на 12 големи български града, между които  София, Варна, Добрич, Монтана.

Информационната програма на радио България он ер се обогати допълнително чрез сътрудничеството на медийната група със световния новинарски гигант Блумбърг ТВ. Ексклузивни новинарски репортажи, интервюта с водещи представители на световния бизнес, както и коментари и анализи по актуалните теми на деня са част не само от телевизионния, но и от радио ефира на България он ер.

„За кратко време се преврърнахме в предпочитано медийно пространство, не само защото радиото, телевизията и нашите информационни сайтове работят в синергия, а и защото нашият стремеж е да предоставяме на аудиторията качествена и обективна информация, задълбочени анализи и коментари, различни гледни точки и най-вече, стремим се да бъдем полезни.“, коментира  програмният директор Николина Димитрова. “Слушателите на радиото могат да научават новините от нашите емисии на всеки час, но и получават добавената стойност на информацията чрез коментарните ни предавания Денят он ер с водещ Веселин Дремджиев, Брюксел 1 с  водещ Милена Милотинова, Boom@Bust, Видимо и Невидимо, Медиите он ер, Инвестбук, Темида, Сутрешен блок с Йоанна Николова.

Програмната схема на радиото е и наситена с любимата на няколко поколения музика – българските и световните рок и поп хитове от 80-те, 90-те и до днес. Музикалното изграждане на радио България он ер е съобразено с изискванията на съвременните, образовани и икономически активни хора, които съставляват най-голям процент от слушателската ни аудитория.“

Новите честоти на радио България он ер:

Русе  – 103.9 MHz

Велико Търново – 90.9 MHz

Бургас –  107.1 MHz

Сливен –  96.2 MHz

Стара Загора  – 89.7 MHz

Хасково – 95.3 MHz

Смолян – 97.7 MHz

Кърджали – 103.6 MHz

Благоевград –  101.1 MHz

Пловдив – 102.7 MHz

Видин – 105.2 MHz

Част от медийна група BULGARIA ON AIR е и ALPHA RADIO, което, освен в досегашните 5 града, започва излъчване и в Перник.  

Коментари (1)

Публикувано в на 1 май 2013 г.