„Маса за трима“ – нов сериал по Zone Romantica, очаквай още… с онлайн видео и снимки

„Маса за трима“ – нов сериал по Zone Romantica, очаквай още…

Акценти от програмата на Zone Romantica за ноември 2009

ПРЕМИЕРА: Маса за трима
От 20 ноември, всеки делничен ден, 17:45 и 21:20 ч.
(Повторение, всеки делник от 11:30 ч.)
Епизоди: 118 х 60 мин.
Година: 2004
Държава: Колумбия
Режисьори: Луис Орхуела, Армандо Барбоса
Актьори: Каталина Аристисабал, Ектор Аредондо, Диего Кадавид

Драматичен разказ за двама братя, Луис и Алехо, които се влюбват в една и съща жена – Андрея Савати, след две случайни срещи. Докато в началото всичко изглежда като добронамерено съперничество, скоро след това интригата се заплита, когато един от братята е отвлечен при тайнствени обстоятелства, а другият започва да задълбочава връзката си с Андрея. Но изчезналият брат се завръща, също толкова мистериозно, при това със завидно богатство… Какво ще се случи с братята и Андрея? Кого ще избере тя?

ГЛЕДАЙТЕ ОТНОВО: Престъпление и любов
От 12 ноември, всеки делничен ден, 12:25 и 1:50 ч.
Епизоди: 205 x 60 мин.
Година на производство: 2004
В ролите: Хуан Дартес, Джанела Нейра

Лаура Касенаве де Саласар е блестящ адвокат и богата наследница на популярна лаборатория. Агустин Риверо, съдебен психиатър, среща Лаура по време на процес, в който тя защитава мъж, обвинен в убийството на родителите на годеницата си. Агустин и Лаура усещат привличане помежду си, но привидно щастливият брак на Лаура не позволява техните отношения да се задълбочат.

Заедно те разкриват заплахата от организация, която възнамерява да превземе семейната компания на Лаура – Лабораторио Касенаве, която след смъртта на родителите й е управлявана от нейния съпруг Фернандо Саласар. Организацията прави опити с наркотик, който в случай на инжектиране подтиска волята и самоконтрола на приемника и той започва да се подчинява сляпо на заповедите, които получава, и по този начин се превръща в покорен слуга или сериен убиец.

Трагедията връхлита, когато Фернандо е убит, а Лаура намира тялото му само няколко минути след като вижда Агустин да излиза от къщата. В състояние на шок Лаура претърпява автомобилна катастрофа, в следствие на която получава амнезия. Тъй като няма никакви спомени за убийството на мъжа си, членовете на „организацията” убеждават Лаура, че нейният съпруг е злоупотребявал с корпоративни пари и е избягал.

Връзката на Агустин и Лаура се задълбочава и те решават да се оженят. С помощта на Агустин Лаура си възстановява паметта и спомените за смъртта на съпруга й се завръщат, за да я преследват.

Дали Лаура ще се омъжи за убиец? Не пропускайте да гледате развитието на тази история.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.