Мъртво море за малко да умъртви Красимир Аврамов с онлайн видео и снимки

Мъртво море за малко да умъртви Красимир Аврамов

Ако България не признават Красимир Аврамов, то поне в Израел не е така!!!

В средата на октомври  предстои  Краси Аврамов да постави  в израелската  столица Тел Авив своя авторски моноспектакъл ”Спомени ”.  Тези дни той се завърна от преговори с израелски продуценти, които са се заели да организират събитието на местна почва. Те  проявяват сериозен интерес и към организирането на негов съвместен концерт с миналогодишната им участничка на Евровизия  – израелката от български произход  Мира Ауад.

Промеждутъка от време извън преговорите, певецът  отдели да посети и разгледа божествения град Йерусалим.

Краси,  който както малцина знаят,  е силно вярващ християнин.  Затова и бе изключително развълнуван да   се  поклони на Божи гроб  и  да се помоли пред свещената Стена на плача .

Посветен в тайнството и вече хаджия,  Аврамов преживя и любопитен инцидент . За туристите визитата в Израел почти  винаги е съпътствана с посещение и  на едно от чудесата на природата  – известното със своите лечебни свойства  Мъртво море.

Поради високата концентрация на соли,  човешкото тяло не може да потъне в него. Както и самият Краси сподели от преживяното, още при влизането в морето, то те изтласква на повърхността и те кара да легнеш.

Така предпоследната вечер от престоя, докато  релаксирал в морето  от напрегнатия си ден, певецът неусетно се унесъл. Когато се огледал около себе си, вече се бил отдалечил на доста метри от брега

. Макар и добър плувец, възможностите за плуване не били  големи, тъй като всяка  капка солена вода, попаднала в очите,  предизвиква  сериозно изгаряне.

Докато се чудел, как ще се измъкне от клопката, Краси видял приближаващата се  лодка. Спасителите от брега вече били забелязали какво се случва и така инцидентът приключил благополучно.

Последният хит на Красимир Аврамов – „Риа“:

Коментари (5)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.