Мартин Димитров, Георги Кадиев и детско насилие – „Сеизмограф“ с онлайн видео и снимки

Мартин Димитров, Георги Кадиев и детско насилие – „Сеизмограф“

Георги Кадиев в „Ребром“ при Светла Петрова

Дискусията в „Контра“ е провокирана от нелепата смърт на 16-годишния Георги от Варна

Тази събота в рубриката „Ребром“ ще гостуват председателят на Икономическата комисия в парламента Мартин Димитров и червеният кандидат-кмет на София Георги Кадиев.

Те ще коментират твърденията на премиера Бойко Борисов, че парите на държавата са напълно изчерпани, както и намеренията на управляващите за приходи в новия бюджет, най-оспорвано от които е идеята на финансовия министър Дянков рязко да се вдигне акцизът на цигарите и алкохола през следващата година.

Дискусията в „Контра“ е провокирана от нелепата смърт на 16-годишния Георги от Варна. Популярната психоложка и участничка в Dancing Stars 2 Мадлен Алгафари, Георги Апостолов от Националния център за безопасен интернет и ученици от Българския детски и младежки парламент ще обсъждат ескалацията на детската агресия, чия е вината за това и размиват ли медиите и компютърните игри границата между реално и нереално.

В зрителския „Хастар“ Стоян Видолов от с. Мътеница, Хисарско ще разкаже как на пазар в Монтана е бил нападнат от бизнес конкуренти, защото продавал с 20 стотинки по-евтино грозде.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2009 г.