Martijn Ten Velden отново бушува на Night Flight Party с „Алфа“ с онлайн видео и снимки

Martijn Ten Velden отново бушува на Night Flight Party с „Алфа“

Alpha radio & ARRO dance present : NIGHT FLIGHT PARTY – 15 октомври

Капитан на полета – MARTIJN TEN VELDEN, LONDON/UK

Martijn Ten Velden – за харизмата на този артист Cooljunkie казва: “Усмихва се, танцува и изглежда така, сякаш знае точно как се чувстваш, докато той пуска. Той е в абсолютна хармония с аудиторията!”.

Българските фенове явно са съгласни, защото неговото име не слиза от програмата на родните хаус клубове.

Започнал кариерата си с hip-hop, още през 90-те хаус културата го пленява, а през последните години Мартин е едно от най-коментираните имена на световната хаус сцена. За него казват, че е “неуморен”, а и работата му за Toolroom Records нееднозначно го доказва.

От най-големите фестивали, през емблематични събития до клубната сцена – той постоянно прелита оттук дотам и обратно.
Със сигурност, ако се интересуваш от хаус си чувал за него, а по-вероятно е и да си го слушал или да си бил на негов сет със или без Mark Knight.

MTV, както обича да се кръщава за някои от студийните си релийзи Мартин е бил на NIGHT FLIGHT PARTY в клуб Xtravaganzza на 1 август 2006г.; през пролетта на 2007 г. той беше гост-звездата за 11тия рожден ден на Алфа радио в клуб ARROdance, а в началото на декември миналата година, пак в ARROdance, направи бомбастичен сет, с който държа на дансинга стотици денсманиаци.

На първото NIGHT FLIGHT PARTY за новия зимен сезон Martijn Ten Velden пристига сам, но… никак няма да е самотен.

Капитанът лети от Дубай до Варна, а от радиото и клуба не смеят да прогнозират накъде ще “поведе” феновете на редовният нощен полет като дойде.

Сигурните неща са: предстои голямо парти, датата е 15 октомври – четвъртък и излитането е в полунощ, а дотогава нали всички са наясно, че трябва да се явим за chek-in час по-рано?!

За резервации: тел. 0885 800 276 след 19:00 ч.
вход: 10 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.