Мартен Роберто се мести от Радио ФМ+ в Радио София

Мартен Роберто е новият водещ в Радио София (94,5 MHz)

Предаването на Мартен Роберто „Musicology“, което е негова запазена марка, вече звучи в ефира на Радио София. „Проектът „ Musicology “ е много специален за мен радиоформат, в който хората могат да слушат разнообразна музика, подбрана от мен, в различни стилове – рок, поп, хип-хоп, R&B, соул, фънк.“, споделя Мартен.

Всяка събота, от 16 до 18 часа, на живо в ефира на програмата на БНР, Мартен Роберто ще представя богата палитра от музикални стилове, селекция от нови артисти и вече познати имена от музикалния бизнес.

DJ Мартен се занимава с музика от 20 години, продуцира и участва в музикални проекти, работи като DJ и като радио- и телевизионен водещ.

В Радио София Мартен Роберто влиза за първи път и в една непозната за него роля – тази на водещ на сутрешен блок, в компанията на досегашните водещи Лили Големинова и Лъчезар Христов. “Това, че съм различен, ще придаде повече цвят на сутрешния блок, а хората ще имат възможност да слушат динамична музика в трафика сутрин и да научат нещо свързано, с музиката, която харесват.”

Още два проекта с участието на DJ Мартен ще се завъртят в ефира на Радио София. Всеки петък в предаванетоSoul Sunday”, от 22 до 23 часа, ще звучат специално подбрани от него сетове със соул, R&B, нео соул, а в събота по същото време в “Weekend Vibes” – фънк и диско музика.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 ноември 2017 г.