Мартен от THE VOICE поема ГЛАСЪТ на България!

Мартен Роберто излиза на сцената на „Гласът на България” като ко-водещ

Със старта на живите концерти в „Гласът на България” по bTV заедно с Вики Терзийска на сцената на хитовото музикално шоу ще се качи един от най-известните DJ-и  в страната – Мартен Роберто, известнен и от ефира на радио The Voice, „Витоша”. В ролята на ко-водещ атрактивният артист ще подгрява претендентите за победа и ще предава на телевизионния зрител наелектризиращата атмосфера от лайфовете.

„Според мен от 90-те години насам, водещото в музикалния бизнес е не талантът, а визията. Форматът на „Гласът на България” ме плени с това, че ме връща към зората на съвременния музикален бизнес, когато ценени бяха гласът и талантът! Очаквам с нетърпение концертите и обещавам да предам на зрителите уникалността на шоуто така, както я усещам аз.”,  коментира преди началото на живите концерти диджеят с пленителната усмивка и многото татуировки.

След края на вокалните двубои в „Гласът на България”, в четвъртък вечер от 21:00 часа по bTV предстои ексклузивен епизод преди старта на концертните на живо. Всеки треньор ще избере двамата участници от своя отбор, представили се най-неубедително в двубоите и ще ги изправи на елиминации. Те ще изпълнят отново песента, с която са се явили на кастингите „на тъмно”, за да убедят менторите си, че заслужават място сред шестимата, които продължават напред в състезанието.

В същото време парчетата от шоуто предизвикват истински фурор по Черноморието. В морската караоке обиколка на „Гласът на България” вече се включиха стотици фенове. Обиколката продължава на:

– плажния бар на къмпинг Корал на 25 август,

– Mood в Лозенец на 26 август,

– Pampero на къмпинг Арапя  на 29 август, и

– Хоризонт във Варна на 31 август.

За Мартен Роберто

От началото на кариерата си Мартен непрекъснато приема нови и нови предизвикателства и не се страхува да влиза в различни роли. На 18 години се насочва към музикалната журналистика като радио водещ, води музикално предаване в спортна телевизия, работи по различни проекти в БНТ, а след това е водещ и музикален редактор в телевизия MM. Заедно с DJ Ilko (Tri O Five), реализира FUNK DA DISCO-единственият по рода си проект за фънк и диско музика, с който често гостува в най-големите и елитни клубове в България.

Освен усет към музиката, Мартен има и усет към хората – той се занимава с кастинг и издирване на нови лица за големия и малък екран в MediaPro Entertainment. Наскоро кино зрителите го видяха и като Марио във филма „Лора от сутрин до вечер”.  В присъщия му непринуден стил и с много творческа енергия и чар Мартен реализира мечтата на живота си за професионална музикална кариера. Днес той е сред най-обичаните DJ, занимaващи се с Funk, Disco, Nu Disco, Boogie, Broken Beat, Deep House в България.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.