Марта Вачкова спаси Камен с шпагат, Ива Софиянска отпадна

Отборът на Ива Софиянска и Наско отпадна от VIP Dance

Марта Вачкова направи шпагат в подкрепа на Камен Воденичаров

Отборът на Ива Софиянска, Наско, Елица Павликенова и Трендафил Сърмов отпадна от танцувалната надпревара VIP Dance. В много оспорвана битка с още четири отбора, те събраха 9,4% от зрителските гласове в снощната вечер на елиминации.

Гимнастичката Симона Пейчева за първи път се появи на екран като танцувална половинка на Крум. В перфектна форма, само три месеца след раждането на своето дете, тя успешно замести Елица, която напусна VIP Dance заради тежка контузия на колената.

И въпреки, че само четири часа имаха на разположение Симона и Крум за подготовката на изпълнение си, техният отбор спечели сърцата на зрителите и получи най-много гласове снощи. Симона Пейчева призна, че се включва с голямо желание във VIP Dance и тайно се е надявала да получи покана за участие в него още откакто се заговорило, че то ще се състои.

Марта Вачкова едва не разплака Камен Воденичаров при пламенното си слово в защита на неговия отбор. Тя сподели, че дължи своята телевизионна кариера именно на него и в знак на признание изненада всички зрители, като без грам притеснение и усилие направи перфектен шпагат пред изумените погледи на журито.

Утре вечер (неделя) в извънредно предаване от 20 часа по Нова телевизия, отново ще бъдем свидетели на елиминации. Тогава един срещу друг в пряка елиминация ще бъдат изправени новосформираните отбори на Мира Добрева и Милен Цветков.

Разучил ли е стъпките на народните танци рапърът Мишо Шамара и как се справя Зара с куик степа, ще видим в неделното предаване на VIP Dance.

С изпълненията на по три танца от всеки отбор, те ще докажат честта си, а гласовете на зрителите ще определят кой от тях ще остане в надпреварата.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2009 г.