Maroon 5 и Кристина Агилера номер 1 – Мик Джагър е виновен?!

Mick Jagger изстреля с висока скорост Maroon 5 към #1 място на световните класации!

Преиздават “Hands All Over” наново

След успешно участие в американското издание на „Гласът на…”, Adam Levine се завръща с Maroon 5 и последното парче трепач “Moves Like Jagger”, с участието на Кристина Агилера!

Дебютът на хита се състоя по време на шоуто, веднага след което сингълът се изстреля на челно място в топ класацията на iTunes Америка. По-късно със същия успех окупира и Канада, Австралия, Нова Зеландия и Дания.

Мик Джагър лично дава съгласието си за споменаването му в парчето. Изпълнителят, прословут с пластичните си движения, дори участва в клипа чрез ретро кадри от своята музикална кариера, заснети през 60-те, съчетано със съвременни имитации от страна на бандата и танцьорите.

„Работя с момчетата от самото създаване на бандата, през 2003-та. Те непрестанно създават запомнящи се парчета. Всички от екипа не спират да повтарят, че и тази песен им е заседнала в главата”, споделя Emma Powell, маркетинг мениджър в Polydor.

Hands All Over, третият подред албум на талантите от Maroon 5, дори ще се преиздаде наново след главоломния успех на парчето “Moves Like Jagger”. Освен оригиналните 12 трака, новата версия на записа ще включва и студиен запис на парчето, превърнало се в хит.

В момента бандата обикаля Америка, а през декември ще се отправи и към Европа.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 август 2011 г.