Марк О’Селски разпитва Константин – за Райна, Емилия и… (+видео)

Константин щял да кърми бебето, излиза в майчинство

В деня на майстора петък едва ли имаше по-подходящ гост за Марк О’Селски от най-нашумелия поп-фолк певец – Константин.

К-то от трио БИК беше видимо изморен от непрекъснатите участия, но това не му попречи да си поговори с магарето в типичния си весело-небрежен стил.

Коцето каза, че скоро ще излиза в майчинство и дори се пошегува, че при разпределението на задачите около бебока на него се паднало да кърми.

Малката се очаква на белия свят в началото на декември и ще носи името на майката на Коце – Марияна.

„Ако се появи на Никулден обаче, няма как – ще се казва Никол” – отсече той.

Марк изненада певеца със специално подбран подарък, който да е първият на малката звездна наследница – плюшено магаре. Коце не пропусна да се пошегува в свой стил, че не вижда къде му е петият крак.

Двамата мъжкари си поговориха и за сватбата, която събра плеяда звезди миналия месец в Пловдив.

„Събрахме се много приятели, над 500 и беше супер” – сподели Константин. На въпрос на Марк защо Райна е пропуснала да поздрави младоженците, певецът каза, че е била възпрепятствана от участие в чужбина.

Той каза още, че не е видял и Емилия, като в последствие разбрал, че тя му е сърдита.

„Стига с тия клюки, в много добри отношения съм и с Коко Динев, и с Емилия, и с Преслава. Вие медиите можете да развалите всичко хубаво!” – запали се Коце на въпроса на Марк относно слуховете, че Преслава и Коко е трябвало да кумуват.

Той не скри, че и той, и другите му двама колеги от трио БИК – Борис Дали и Илиян – вдигат палатките, когато едрогърдата красавица е наоколо, но това било нормално, и отрече да е имал повече от професионални отношения с нея.

Зрителите видяха снимки от сватбата, както и от ергенското парти на бившия ерген.

„Кобрата ми е приятелче” – защитите се Константин, когато водещият го попита дали не се страхува да е толкова опасно близо до Андреа. Той каза още, че учудващо стрийптизьорките са се дърпали все едно ергенското парти е тяхно и разказа, че Надето не е имала нищо против – дори е разглеждала снимките с майка си. Стана ясно, че и на нейното парти е имало стрийптизьор, но тя така и не споделила  фотосите, за да може Коце и свекърва й да ги разгледат.

Накрая певецът помогна на Марк в рубриката за заглавия, за които не ни стига времето и изпя баладата „Кажи ми” от най-новия си албум.

На Инат 08.10.2010 г. – Константин щял да кърми бебето (2част)

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.