Мария: Вече забравих бившия /видео/ с онлайн видео и снимки

Мария: Вече забравих бившия /видео/

Мария за Християн: Това е мъжът, който бих искала да застане до мен!

На премиерата на новия си музикален албум, която се състоя на 13 януари, Мария представи официално своята нова половинка Християн Гущеров, син на един от най-заможните политици на БСП Добромир Гущеров, съобщава Signal.bg.

Изпълнителката не скрива възхищението си към фамилия Гущерови и пред камерата на bTV заявява: „За мен това са едни изключителни хора, на които много се възхищавам и от които мога много да науча“.

За това как е открила любовта в лицето на новия си любим, Мария обяснява: „По-скоро той я откри в мен, като приказка и става все по-красива, и все по-реална, и все по-стойностна“.

Певицата не крие, че двамата веднага са заживели като семейство и похвали новия си избраник за качествата, които притежава. „Факт е, че ние прескочихме периода с гаджетата и направо си живеем като семейство, което няма нищо лошо. Той е изключително отговорен като мъж. Много съм горда с него и мисля, че това е мъжът, който бих искала да застане до мен. Това му е орисията – да бъде сериозен, затова съм го избрала, защото е такъв“ – разказва тя.

Мария е впечатлена и от романтичните жестове на Християн, и от отношението му към дъщеря й. „Той е много по-романтичен от мен“ – казва изпълнителката и подчертава: „А най-яркият момент в моето съзнание е тогава, когато той се срещна за първи път с моята малка дъщеря Марая. Беше най-красивият момент. Тя търси най-милите думи, с които да се обърне към него“.

Изглежда общото бъдеще на новата светска двойка е съвсем безоблачно. „Ние сме почти неразделни, а всеки е на сто процента отдаден на онова, което прави и на хиляда сме отдадени един на друг“- убедена е певицата.

Макар че няколко години Мария и съпругът й Митко бяха сочени като семейство за пример и двамата демонстрираха силни чувства, изпълнителката разказва, че в отношенията им настъпил обрат, а само няколко месеца след раздялата им е категорична, че почти не си спомня за него: „Това се случи преди много, много време, преди да срещна новата любов и това, което държа да кажа е, че чак съм забравила, че е бил част от моя живот“ – категорична е тя, съобщават още от Signal.bg.

Дори разкрепостените фенове на поп-фолка са възмутени от факта, че певицата е забравила човека, от когото все пак има дете, а и беше нейна опора по пътя към върха. Под въпрос са и моралните ценности, които се коват у непретръпналия все още детски мозък на дъщерята Марая.

Вижте видео запис от гостуването на Мария в „Тази неделя“ по bTV.

Вижте какво казва и пред Нова телевизия и Club News. Мария дръзко заявява: Пожелавам на всички момичета моя живот!

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2012 г.