Мария: Родих Марая между участията с онлайн видео и снимки

Мария: Родих Марая между участията

Мария: Вдигнах си хонорара, за да мога да редуцирам участията си

Вече няколко месеца темата за завишения хонорар на Мария и същевременно силно редуцирания брой на нейните клубни участия занимава не само жълтите медии, но и феновете на най-комерсиалния жанр. Дълго време звездата на „Пайнер“ запази мълчание по този въпрос и точно в разгара на най-отпускарския сезон реши да сподели с публиката каква е истината по този въпрос.

„По коментираната тема за моя хонорар ще кажа, че аз не съм го направила, за да се сравнявам с някой или защото искам някой да се сравнява с мен. Всеки си е индивидуален за себе си. Всеки си има своята публика. Разликата е в това, че някои работят от по-малко години, а други работят от повече. Направила съм си хонорара такъв, за да мога да си редуцирам участията и да разполагам с малко повече свободно време, в което да мога да се радвам на Марая, на Хриси, на себе си и на това, което ни се случва заедно. Защото като се обърна назад във времето в последните 13 години, единственото, което излиза в спомените, е работа, работа, работа, работа, работа и пак работа. Не е лошо, но някак раждането на Марая стана така между участията, между турнетата. Чувствам се готова да си отделя малко време. Прекалено много се злоупотребява с тази тема и за това ги казвам тези неща, иначе не бих се изказвала изобщо на тази тема“ – обяснява Мария в „Автограф“ на телевизия „Планета“.

Според злите езици, причината актуалната певица да не поема клубни ангажименти е любимият ѝ Християн Гущеров, който не гледал с добро око на това жената, с която живее, да отсъства нощем от вкъщи.

„Християн не ми е поставял условия. Ако не е той и неговата помощ, и само и единствено неговата помощ, как да ги правим тези неща? Ако се замислим реално, няма как да правя тези песни, концерти, представяния и т.н., ако той не иска да съм певица“ – подчертава изпълнителката.

Мария е на сцената вече 12 години и дори бременността и раждането на дъщеричката ѝ Марая не я откъснаха задълго от светлините на прожекторите. Сега обаче миньончето прави равносметка на отминалия период и заявява: „Много години съм работила по кръчмите и си давам сметка, че разминавайки се в това, единият да работи през деня, а другият да работи вечерта, единият си ляга сам. Събужда се, когато другият се прибира. За да се чувстваш добре, трябва някакво спокойствие“.

Инфо: Signal.bg

Гледай видео запис от интервюто онлайн. Част 1 – http://planetaplay.com/?sng=2198; част 2- http://planetaplay.com/?sng=2197

Коментари (0)

Публикувано в на 29 юли 2012 г.