Мария „Отварачката“ била миячка

Фолк певицата Мария разкри любопитни факти от миналото си, когато все още не е била популярната изпълнителка, каквато е днес.

Брюнетката си припомня за времето, в което не е имало на кого да разчита и дори й се е налагало да мие чинии, за да стане това, което е днес.

„Не съм имала абсолютно никакви възможности през своето детство и не ме е срам от това. Мила съм чинии, продавала съм цветя, пяла съм във вариететни програми и съм се радвала, когато ми подарят един шоколад. Приемах го, все едно са ми дали дом.

Носила съм обувки на приятелки, защото не съм имала възможност да си купя свои. В това не виждам нищо срамно. Срамно е човек да забрави откъде е тръгнал. Но аз не съм“, разказва Мария пред „Story“.

Тази седмица Мария гостува и в „Автограф“ по Планета ТВ. Вече стана традиция певицата да се среща със зрителите на предаването в началото на всяка нова година и да отпразнува заедно с тях предстоящия си рожден ден. Мария стартира новата година с промяна във визията си, този път с нов цвят на косата. Тя казва, че през последните две години е експериментирала много с външния си вид и го е правила, защото е имала потребност постоянно да провокира както себе си, така и останалите.

„Ако ме питаш точно как се получава, не мога да кажа. Хрумва ми и просто трябва да се случи на момента. Ако преди съм държала една строга линия, която е била като моя визитна картичка, сега вече не съм така. Решавам, ставам тръгвам и то се случва. Явно желанието, с което подхождам към всяка своя нова идея, води до щастливия край.”

В „Автограф” певицата разказва как са прекарали изминалите празници заедно с любимия й Християн. Двамата влюбени са посрещнали Новата година в Силистра – едно много любимо място за цялото семейство, а с тях неотлъчно е била и малката Марая.

„Марая е навсякъде с нас. Ние сме като едно голямо неразделно цяло и малкото моменти, в които я няма, страшно много ми липсва. Станала е толкова забавна, вече е като голям човек, с който можеш да се веселиш, да си говориш, да четеш, да рисуваш, да се смееш. Тя е нашият ангел.”

Мария разкрива, че дъщеря й се чувства прекрасно, когато е в компания само на възрастни и определено не скучае. Успяла е да си изгради собствен свят, в който намира различни занимания и не ангажира по никакъв начин майка си и Християн.

Мария разкрива, че занапред не е изключено да осигурят компания на Марая в лицето на братче или сестриче.

За Мария 2013-та е била много динамична и продуктивна година. От професионална гледна точка певицата е доволна, защото е създала много хубави проекти, при това всичките различни един от друг. Затова се надява, че някои от тези песни и видеоклипове ще се състезават в различни категории на предстоящите награди на телевизия „Планета”, а защо не и да бъдат наградени.

„Нищо не очаквам, така както не очаквах и не получих миналата година. Но реално много си пожелавам, защото много заслужавам. Мисля, че направих хубави неща през 2013. Ако не аз персонално, то поне екипа, с който работя, е редно да бъде отличен. Дано да им се случи, ще стискам палци”.

Каква ще е новата песен на Мария и защо е решила да подаде ръка на млад изпълнител ще научите в „Автограф”.

Частично е използвано инфо на Planeta.TV, снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2014 г.