Мария очарова Несебър, новият хит бонбон Джена пее в събота

Поп-фолк звездата Мария разбушува страстите в CLUB 66

Джена ще забавлява гостите на клуба в събота, 8 август

Сексапилното миньонче Мария успя да подлуди своите фенове на партито, организирано в култовата дискотека CLUB 66 на Морска гара в Несебър.

През последните месеци популярността на певицата се покачи неимоверно рязкo, в резултат на доброто й представяне като жури в „Music idol 3″. Буквално броени дни след кръщенето на дъщеричката си, заредена с енергия, тя избра именно лъскавото несебърско заведение за своя импровизиран концерт.

Една от най-титулуваните фолк-фурии в България забавляваше гостите на CLUB 66
повече от час, като изпя най-големите си хитове в две части. По този начин тя успя да покаже едно перфектно представяне след своето завръщане на музикалната сцена.

Освен на гласови данни, Мария бе заложила и на перфектна визия. Бялата мини рокля, с която беше облечена, издаваше на клиентите идеалните й пропорции, а уникалният й микрофон „опакован” с камъни Swarovski беше напълно в стила на заведението.

Както е известно, запазената марка на CLUB 66 са повече от 10 хиляди камъка Swarovski и над 300 кристални топки, висящи от тавана. По-запалените фенове могат да намерят галерия със снимки от партито с Мария и други партита, както и информация за събитията, организирани в дискотеката на www.club66bg.com.

Една от новите, но и най-нашумели звезди на „Пайнер мюзик” ще вземе участие в съботния купон в CLUB 66. Това е хубавата Джена, която обеща да забавлява от сърце своите почитатели на 8 август на Морска гара в Несебър.

Коментари (1)

Публикувано в на 6 август 2009 г.