Мария маха джуките? Мечтай си! с онлайн видео и снимки

Мария маха джуките? Мечтай си!

Мария: Няма да си махам силикона

Мария е решила да намали устните си, защото вече не ги харесва с такъв обем. Силиконът и ще бъде премахнат с пластична операция в Швейцария, пише седмичен вестник.

Пред Blife Мария каза: „Нямам намерение да намалявам обема на устните си, харесвам си ги такива. Препоръчвам на някои журналисти да намалят обема на фантазиите си. Как може да се пишат лъжи. Как не им е неудобно да лъжат хората, които са дали пари, за да четат измишльотини?“, възмущава се миньончето.

„Харесвам се така и имам добро самочувствие. Освен това е нелепо да се твърди, че искам да изглеждам по-млада. Аз съм достатъчно млада, нямам желание да изглеждам като първокласничка“, казва през смях Мария.

Преди време Мария опроверга слуховете, че е в процес на развод със съпруга си – бизнесмена Митко. Дори и отношенията им да не са били винаги перфектни, двамата все още се обичат. Сексапилната брюнетка е категорична, че ако някой ден се раздели с Митко, ще излезе и ще го обяви публично, за да няма спекулации. Мария е рекордьорка с най-дълъгия брак сред изпълнителките в „лекия жанр“. След броени дни красавицата и мъжът до нея ще отпразнуват пет години съвместен живот.

Мария не обръща внимание на писанията на жълтата преса, за да не се тормози. Тя е категорична, че глупостите, които се пишат за семейството й, не се отразяват на брака й.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.