Мария Илиева превзе „Олимпия“, следва Лисабон!

Мария Илиева триумфира в парижката зала „Олимпия“

В понеделник, 11.03. Мария Илиева се завърна от Париж, където беше специален гост на трите концерта на Тони Карейра в зала „Олимпия”, част от световното му турне. Още с първото си появяване на легендарната сцена, българката изправи френската публика на крака.

В три поредни вечери двамата артисти представиха пред препълнената зала дуета си „O Primeiro Grande Amor” (Първата голяма любов), който записаха в края на миналата година по покана на португалската мегазвезда.

Дуетът на Мария Илиева и Тони Карейра остави публиката в „Олимпия“ без дъх. В кулминацията на всеки концерт португалецът канеше българката на сцената, без да крие възхищението от таланта и красотата ѝ.

За впечатляващия вид на Мария Илиева в Париж се погрижиха топ стилистите Зоран Коцов (грим) и Георги Петков (коса). Роклята на певицата за концертите е дело на дизайнера София Борисова („Romantika Fashion“).

„Олимпия, за мен е чест да съм тук с вас”, бяха думите на Мария при излизането ѝ на сцената по време на първия концерт. „Усещането да пея в тази зала с артист като Тони е неповторимо,” сподели певицата. „Публиката е невероятна, те обожават Тони и го показват по най-емоционалния начин. Щастлива съм и съм изключително  благодарна.”

Ексклузивни снимки и видеа от „олимпийското” приключение на певицата могат да се открият на официалната й страница във фейсбук – http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196.

След Париж, Мария Илиева ще бъде гост на двата концерта на Тони Карейра в най-голямата закрита зала в Лисабон, Португалия  –  „Арена Атлантико”, с капацитет 20,000 души.

Тони Карейра е сред най-големите имена на латино музиката. С настоящето си турне той представя новия си албум, записан с Лондонския симфоничен оркестър, и отбелязва 25 години на сцената.

Тони и Мария се запознават през август миналата година на фестивала Top of The Top в Полша, където двамата бяха поканени да предстаят Португалия и България. След изпълнението на българската поп кралица, Тони ѝ предлага да запишат дует за предстоящия му албум, оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.


Снимка: Antonio Gamito

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2013 г.