Мария Игнатова лъсва по гола глава по Нова ТВ

Шоуто „Като две капки вода” отчете рекордни резултати

Шер изправя Диана Любенова и Алекс Кожухаров един срещу друг следващата сряда

Третият епизод на „Като две капки вода” отчете най-високия си резултат до момента. Над ¼ от всички телевизионни зрители в активна възраст (18-49) са предпочели шоуто, в което осем известни личности влизат в кожата на световни и български музикални звезди. Рейтингът на предаването се увеличаваше през цялото време, като последните няколко изпълнители категорично са извели Нова ТВ до първото място по зрителски интерес.

Победител в последния епизод на „Като две капки вода” отново бе Албена Михова, която за първи път се преобрази в изпълнител от противоположния пол – Браян Адамс. С всяко едно предаване надпреварата между осемте участника става и все по-оспорвана.

Следващата сряда, 3 април, зрителите ще видят как легендарната Шер изправя един срещу друг Диана Любенова и Алекс Кожухаров – и двамата ще трябва да се превъплътят в образа на известната изпълнителка, като това ще бъде първият директен сблъсък в ефир.

Задачите, които получиха останалите изпълнители, са не по-малко интригуващи: Гъмов ще бъде Lou Bega, Стефан отново ще пее на италиански, но този пък като Тото Котуньо, Рафи ще се преобрази като100 Кила, Мария ще се появи с гола глава заради Sinéad O’Connor, а Албена ще забрави за кратко родния град Варна, за да влезе в ролята на бургазлийката Тони Димитрова.

Гледай видео запис от предаването от 27 март 2013 г. онлайн

Гледай видео запис от предаването от 3 април 2013 г. онлайн

„Като две капки вода” – всяка сряда от 20.00 до 22.00 ч. по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.