Мария Игнатова Като две капки вода с Росица Кирилова!

Тина Търнър, Офспринг, Джо Кокър и още музикални величия завладяха сцената на „Като две капки вода”

Зуека и Рачков влизат в ролята на музикален дует следващата сряда, 20 март

 Милица Гладнишка, преобразена като Тина Търнър, стана първия победител в шоуто „Като две капки вода”, чийто първи лайф се излъчи по Нова ТВ. Тя спечели призовото място в оспорвана битка със самия Джо Кокър, имитиран изключително успешно от Станимир Гъмов. Изпълнението на хита “You’re simply the best” обаче й донесе най-голям сбор от точки. Продуцентът на шоуто и член на журито – Маги Халваджиян обяви и наградата за всяка вечер – 1000 лева, които всеки победител на вечерта ще избере в каква благотворителна кауза да вложи. Милица избра да помогне на своето училище, което е завършила и майка й – 66-то в София.

Милица Гладнишка като Тина Търнър:

Маги Халваджиян като Данчо Караджов:

Изненадата на вечерта бяха превъплъщенията на журитоМаги влезе в ролята на Данчо Караджов и изпя вечния хит на Сигнал „Сбогом”. Хилда пристигна директно от холивудската сцена, за да изпълни „Кабаре” на Лайза Минели, а Любен Дилов-син рапираше хита на 2012 г. – „Дим да ме няма” като Бобо. За излизането си на голяма сцена всеки един от тях претърпя сложна трансформация – Дилов стана с 8 тона по-тъмен, Маги сложи сини лещи и се сбогува с дългата си коса, а Хилда репетира усилено сценичното поведение на Лайза Минели.

Хилда Казасян като Лайза Минели:

Любен Дилов като Бобо:

Изумителни прилики видяха зрителите на сцената на „Като две капки вода”. Вечерта откри корейската сензация PSY с хита си „Gangnam Style”. Силиконовите подплънки в лицето, сценичният костюм, танците и особено корейският език затрудниха максимално Алекс Кожухаров, но въпреки това той напълно се вживя в образа на известния кореец. Усилията му бяха оценени и с най-много точки от неговите колеги. Всеки от участниците има право да гласува с 5 точки за един от останалите осем, който според него се е справил най-добре.

Алекс Кожухаров като PSY:

Въпреки конфликта на Станимир Гъмов с вокалния педагог Етиен Леви, той получи най-много точки от гласовете на журито – масимални десет му дадоха Маги и Любен Дилов.

Станимир Гъмов като Джо Кокър:

Задачата на Албена Михова пък беше да повтори уникалните движения на ексцентричната Лейди Гага в „Bad romance”, качена на специално изработени „Гага” обувки – тя дотолкова се вживя в образа, че почти се качи върху катедрата на журито.

Албена Михова като Лейди Гага:

Брилянтни изпълнения чухме и от Стефан Рядков и хита на Андреа Бочели „Con te Partiro”, Диана Любенова като Йорданка Христова и „Ще продължавам да пея”, Мария Игнатова като Гуен Стефани.

Стефан Рядков като Андреа Бочели:

Мария Игнатова като Gwen Stefani:

Рачков целува Гуен Стефани:

Диана Любенова като Йорданка Христова:

Най-младият участник Рафи за първи път излезе на сцената без своята запазена марка – усмивката. Чаровникът трябваше да изиграе вокала на Офспринг и да подражава на неговото „темерутско” излъчване.

Рафи като вокалист на Офспринг:

Следващите задачи за изпълнителите стават все по-сложни. Всеки път в края на шоуто всеки трябва да натисне бутона в „Като две капки вода” и според своя късмет да види в чия кожа ще трябва да влезе в следващия лайф. Въпреки че искаше по-малко пеене, Диана ще разучава песен на Адел, Рафи ще видим като Лени Кравиц, Стефан Рядков – като Джими Съмървил, Мария Игнатова ще бъде Роси Кирилова, Албена Михова – M People, Станимир Гъмов – Дзукеро, а Милица Гладнишка – Поли Генова.

Специална задача получиха и водещите Зуека и Рачков – следващата сряда, 20 март, те за първи път ще влязат в ролята на… музикален дует. Всеки един член на журито отправи своето предизвикателство към тандема – Маги иска да ги види като Modern Talking, Хилда като Right Said Fred, а Любен Дилов – като дует  Ритон.

Изборът на журиращата тройка ще бъде повлиян и от зрителите, които могат да дават своите предпочитания във Facebook страницата на шоуто https://www.facebook.com/#!/2kapki.voda

Ще видим ли Рачков като Катя от Ритон, или Зуека – с гола глава и секси мрежест потник, ще разберем следващата сряда 20 март, на сцената на „Като две капки вода”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.