Мария и Рачков правят бръм-бръм в морето – снимка с онлайн видео и снимки

Мария и Рачков правят бръм-бръм в морето – снимка

Мария кацна на „самолетоносача“ Рачков

Уникална тренировка на Димитър РАчков и  Мария Игнатова  за турнето на „Пълна лудница” бе заснета в гръцки води.

Снимката е дело на банкера Левон Хампарцумян, който е и талантлив фотограф в свободното си време. Заснета е във водите на Егейско море, на метри от вилата, в която звездите прекараха лятната си ваканция заедно със семействата Халваджиян и  Хампарцумян.

За Димитър и Мария тази почивка не беше особено мързелива и спокойна. Заедно с Маги Халваджиян те репетираха текстовете си за турнето и не само.. Според концепцията на шоуто, артистие не само ще разсмиват публиката до пълно полудяване, но и ще пеят и танцуват.

Хореографията на Рачков, Игнатова, Зуека, Мария Сапунджиева и компания не е никак лека. Затова Маги /който е бивш цирков артист и акробат/ са зае с физическата подготовка на Бекъма и Марчето. Кандидат-президентът за пореден път показа блестяща физическа форма, което е още един аргумент в подкрепа на кандидатурата му.

Вече в София Жоро Бекъма и целият му щаб се събират на 17.08.2011 /сряда/ , за да репетират и танцуват в пълен състав. Всеки от участниците е приготвил и списък с искания и изисквания за своето участие в предизборното турне, което стартира на 23ти в Пловдив и продължава през Стара Загора към Бургас , Варна и Русе.

Основната дилема логично е свързана с храната , защото въпреки, че мнозинството определя пражените кюфтета на мама Божка като връх в кулинарията ,се чуват и слаби гласове, които се борят за алтернатива.

Седмица преди началото артистите минаха на силна високо протеинова и високо мазнинна диета, за да могат да издържат 2 –часовото шоу , което им предстои в 10 поредни дни.

Билетите за  първата вечер са почти разпродадени, а пловдивските заведения се надпреварват да канят Бекъма и щаба му за афтър парти по случай началото на кампанията!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.