Мария говори по телефона, Гущеров слуша през високоговорител? с онлайн видео и снимки

Мария говори по телефона, Гущеров слуша през високоговорител?

Хората са казали, „пълно щастие няма“, а дали е по-добре да си беден и достоен, или богат, но като птичка в златна клетка, всеки си избира.

Певицата Мария, известна също като „отварачката“ приемала безропотно изискванията на новия си приятел Християн Гущеров към начина си на живот. Откакто е с новия си любим, изпълнителката вече нямала право да решава сама къде и кога да поема професионални ангажименти и затова останала почти без участия, издаде „Блясък”, по информация на Dir.bg. Християн качил възнаграждението й от 4000 на 8000 лв. и така собствениците на заведения сами се отказвали да канят изгората му по участия.

Когато звъннел телефонът на Мария пък тя била принудена да пуска високоговорителя, за да може половинката й да чува с кого и за какво говори. Мария преглъщала ревността на любимия си и се радвала на луксозно съществуване, което той и осигурявал. За да поглези любимата си, Гущеров я завел на почивка в екзотичния курорт Канкун на Карибско море, Мексико.

Няколко снимки от далечното пътуване звездата предостави в своя Фейсбук профил, без да уточнява къде е. Доколкото виждаме, въпреки всичко не й е зле.

Явно максимата „Богатите също плачат“ не винаги е достоверна, при все че, ако информацията по-горе е вярна, има за какво. Свободата е на върха на копието, но Канкун е на хиляди километри и някой трябва да плати билета.

Вижте още снимки, които Мария продължава да добавя, тук: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.443547549018283.98978.146327035407004&type=1

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.