Мариела Нордел в Черешката на тортата

Риалити звездата и пиар експерт Мариела Нордел подготвя кулинарно околосветско пътешествие в “Черешката на тортата” по NOVA. Амбициозната дама ще впечатли дори шеф Манчев с уменията си в кухнята, а гостите ѝ – поп фолк дивата Луна, репортерът Дани Петканов, едно от лицата на предаването “На кафе” Деси Павлова и коафьорът на звездите Ивайло Колев, ще бъдат зашеметени с многостепенно интернационално меню.

Мариела ще покаже, че е организиран човек и перфекционист дори в готвенето, но това няма да направи подготовката скучна, защото всяко ястие ще бъде приготвено и поднесено с подходяща история. Това ще предразположи гостите да изкарат една уютна и приятелска вечеря. За доброто настроение допринасят и многобройните изненади – вечерта ще започне с кубински привкус и ще завърши с холандски сюрприз за гостите.

Вечерята ще бъде поднесена по шведски, изпълнена с холандски колбаси, шведска салата, тайландска супа, белгийски десерт, а всичко това допринася още повече за непринудената атмосфера на соарето.

Луна няма да остане безучастна и също ще сюрпризира своите сътрапезници, но дали те ще бъдат очаровани? Как ще завърши вечерта и какви оценки ще получи Мариела за своята кулинарна фиеста?

Гледай видео запис онлайн или тук

Коментари (2)

Публикувано в на 6 юни 2018 г.