Мариана Попова плаче в скандал с кенефен привкус – видео

Съквартирантите се разделят на два лагера

Седмичната мисия “Битката на бандите” постави на изпитание отношенията в Къщата на ВИП Брадър

В рамките на новата седмична мисия VIP Brother разпредели звездите в четири музикални групи. Всяка една от бандите записа свой музикален клип, с който се състезава за любовта на феновете.

Зрителите на Нова телевизия имаха възможност да определят кой ще спечели с гласуване на официалната страница на предаването във Facebook. По време на гласуването онлай над 13 000 почитатели са гласували за Spice Angels /Мариана, Люси, Камелия и Орлин/, следвани със съвсем малка разлика от “Оркестър Брадъри” (Златка, Бони, Къци и Багата). Двете групи получиха възможност да нощуват като истински знаменитости в Гранд хотел “Вип Ин”, както и страхотна петзвездна закуска. Останалите две групи прекарахa нощта в двора на хотела зад метални ограждения, използвайки външна тоалетна,  както правят истинските фенове на големите звезди преди концерт.

Юлиан е видимо ядосан от перспективата да спи на двора, а Кристина Патрашкова не може да преживее факта, че трябва да полегне в спален чувал, особено докато останалите Съквартиранти се забавляват на шумно парти в хола на Къщата.

Напрежението между випове ескалира още рано вечерта след скандал между Мариана от една страна и Иван Ласкин, Фънки, Юлиан и Ники от друга. Мариана беше скандализирана от поведението на Съквартирантите на двора, след като те я замериха при излизането й при тях. След пререкание с Иван Ласкин, който изхвърли фенските плакати в тоалетната, Мариана се върна в Къщата и се разплака.

Конфликтът между Фънки, Иван, Ники и Юлиан и Мариана предизвика коментари сред жените, като Мариана стигна дотам, че изрази съжаление към Алекс Сърчаджиева затова, че живее с Иван Ласкин. В опит да разкаже за конфликта на останалите Съквартиранти, Криси Патрашкова за първи път призна, че Мариана е интригантка.

Предстои да разберем как ще се отрази тази ситуацията на номинациите в сряда вечер.

Гледай видео запис от предаването онлайн:

VBOX 7 –
Част 1
Част 2

Nova Play – гледай онлайн

Vip Брадър (късно издание) 15.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2012 г.