Мариана Попова към Златка: Парантия! Парцал! Миндил скапан!

Мариана Попова напсува Златка (видео)

Мариана Попова за пореден път се изказа за своите съквартиранти във ВИП Брадър. Този път езикът на певицата беше доста груб – тя си изпусна нервите и напсува Златка.

В новата мисия на съквартирантите „Богове и простосмъртни”, избраните от Биг Брадър богове имаха възможността да наблюдават какво се случва в къщата и какво говорят „приятелите” им зад гърба – чрез монтиран в бившия апартамент на Памела таен телевизор. Част от мисията беше „простосмъртните” да се подложат на публично унижение в чест на „боговете”. Къци се лиши от всичките си дрехи, Патрашкова и Юлиан Константинов се оказаха оковани един за друг, Фънки сам посипа главата си с вонящи вътрешности от риба. Златка пък се сдоби с пъпки, изкусно разположени по цялото й лице.

След края на неприятната игра, избраните за богове отново се оттеглиха в покоите си и започнаха да наблюдават простосмъртните.

След изказването на Златка, че Мариана била казала доста лоши думи за мъжете, а сега им се подмазва, певицата избухна и напсува Златка. Когато чу Златка, Мариана Попова с треперещи пръсти успя да запали поредната цигара. Певицата от „Евровизия“ обаче бе толкова нервирана, че не нацели пепелника и аха да подпали покъщнината. Всички се опитаха да успокоят Попова, но тя не издържа и се развика: „Кой ти бърса потните крака ма, бургаска парантио. Аз ще ти кажа на тебе. Парцал! Малко са ти пъпките на физиономията! Ше те е*а у миндила скапан”.

Реакциите в интернет са разделени на двата полюса. Едни смятат, че Мариана Попова прекали със сплетните, цветущите реплики и вечната цигара в ръка. Други са уверени, че някой трябва да постави „умната“ Златка на мястото й и Мариана има „топките“!

Най-много от зрителите обаче обобщават – абе какви випове са тези?!

Гледай „избухването“ на Мариана Попова, 11-та минута от записа:

ВИП Брадър продължава да се радва на неистов интерес във видео порталите! Следните клипчета привлякоха рекорден брой зрители:

Багата учи Фънки да прави коремни преси Vip Brother

Смях! Къци и Ники Мартинов – Баш Бай Брадър

Орлин заспал в тоалетната Vip Brother

Частично е използвано инфо на MegaLife.BG

Коментари (2)

Публикувано в на 22 октомври 2012 г.