Мариана Попова и Веселин Плачков с годеж за 100 000 лева във ВИП Брадър

Мариана Попова и Веселин Плачков ще кажат „Да“ първо на ВИП Брадър, а после и един на друг. Артистичната двойка, чиято любов започна скандално, ще прекрачи прага на Къщата на ВИП Брадър следващия месец. Влюбените гълъбчета са решили да покажат на цяла България точно колко се обичат срещу сумата от 100 хиляди лева. Това е общият хонорар, който ще гушнат от риалитито.

А голяма част от сумата вече е намерила своето предназначение. Очаква се срещу шестцифрената сума актьорът и певицата да спретнат невиждан театър в Къщата. Най-вероятно Плачков ще падне на колене пред своята любима и ще й предложи брак. Това предложение ще бъде последвано от сватба скоро след като двамата си приберат хонорара от предаването.

Преди дни те са имали последен разговор с Нико Тупарев и са сложили подписите си под договора.

Попова и Плачков ще влязат като самостоятелна единица в Къщата. На влюбените ще бъдат предложени специални условия – отделен апартамент, който да им предложи необходимото усамотение и романтика за един истински годеж.

Двамата са решени да играят по свирката на продуцента и да останат докрай. А това със сигурност ще доведе до заплитането на куп интриги.

Явно финансовото положение на Мариана и Веселин наистина е толкова палчевно, колкото се говори. Че Плачков не може да стъпи и на малкия пръст на бившия на певицата по възможности и пределно ясно. Но и самата тя вече изнемогва да издържа и двамата. Затова двойката е взелаединодушното решение ако трябва да се изложи пред цяла България, но да вземе тези 100 бона, които са им жизнено важни, пише „Таблоид“. А и Попова вече е минала по трънливия път към финала на ВИП Брадър, та му знае номерцата!

Половината от нохорара двамата ще получат седмица преди началото на шоуто, а другата част – след излизането им. С захранването на банковите им сметки, артистичната двойка надали скоро ще прибегне до услугите на фирми за бързи кредити, към които сериозно са заборчали в момента. Част от крупната сума пък ше отиде за бъдеща сватба.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2017 г.