Мариан Вълев захвърли Ивайло Захариев „Под прикритие“

Куката е новият Джаро в „Под прикритие“. В 4-тия сезон на кримката култовият герой на Мариан Вълев започва собствена война с бившите си шефове Петър Туджаров и Иво Андонов и се превръща в новия цар на улицата. Сценаристите решили да го поставят в центъра на събитията, защото се оказал любимият герой на зрителите.

Невероятен прогрес отбеляза Мариан Вълев в „Под прикритие“. Влязъл в сериала като почти епизодичен герой, който се появява от време на време като част от гангстерската масовка, в новия сезон на сериала той вече има главната роля. Джаро и Иво Андонов от основни действащи лица се превръщат в част от пейзажа, която, макар и доста забележителна, не е най-важната.

В собствената си игра Куката влиза в странна връзка с героя на Ивайло Захариев – Мартин. Между другото, младият актьор е пълната противоположност на по-възрастния си колега откъм кариерно развитие. Още в първите серии стана ясно, че той не е от най-талантливите. Много зрители се запитаха защо му е дадена главната роля, след като не се справя с нея. Грешката вече е поправена. Разкритото ченге под прикритие се оказва в периферията на действието заради ужасното изпълнение на актьора. Героят му в момента е почти безинтересен за зрителите. Затова сценаристите решили да го оставят в действието само колкото за връзка с първите епизоди.

Интересни обещават да бъдат образите на новите в сериала Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. Макар и на възрастта на Захариев, те имат доста по-богат актьорски опит, благодарение на по-големия си талант.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2014 г.