Марая-2 – нова нахакана фолкаджийка щурмува сцената!

Патентованата Марая подписа с Diapason Records

Младата изпълнителка Марая подписа договор с музикална, продуцентска и издателска компания Diapason Records. Атрактивната брюнетка съвсем скоро ще представи и своята първа песен.

Още преди да стане част от каталога на Diapason Records фолкдивата била замесена в скандал с нейна колежка, която решила да се изявява със същото артистично име. Тогава хубавицата била самопродуциращ се изпълнител, а почти едновременно с  нея на сцената се появила и бившата Моника, която с влизането си в нова музикална компания, се възползвала от същия псевдоним.

Макар и без фирма зад гърба си, сексапилната певица се погрижила сама да регистрира своя артистичен псевдоним в Патентното ведомство.

„Много ми харесва как звучи Марая и аз бях първата, която го използва. Ето защо нямам намерения да го сменям.”, категорична е красавицата. „По закон имам право да го използвам и смятам да продължа да се изявявам с него. Вярвам, че ще ми донесе късмет.”, допълни още тя.

Eто я и другата Марая, екс-Моника:

Истинското име на новата Марая е Мария. Тя е родена в София и на 03.02.1989 г.

От малка се занимава с музика и като дете е пяла е в различни вокални формации. Завършила Софийска частна английска гимназия с профил английски и испански. В момента е студентка в програма Икономика в Нов български университет. Макар че изучава тази сериозна дисциплина, нейната най-голяма страст е музиката. Предпочитанията й винаги са били насочени към най-популярния жанр у нас – поп-фолка.

Хубавицата е твърдо решена да усъвършенства певческите си умения и затова от няколко години посещава уроци при изтъкнати вокални педагози като Елка Чучуганова. Освен да пее, тя обича да пише и стихове, като се надява, че някой ден сама ще създаде текст за своя песен.

Макар да е съвсем млада, Марая има доста солиден опит в различни сценични изкуства.  Сексапилната брюнетка дълги години се е занимавала с народни танци и модерен балет, а също така се е изявявала и като професионален модел. Тя притежава и завидна спортна биография – тренирала е плуване, волейбол, баскетбол и бокс.

В свободното си време обича да рисува, да спортува, да сърфира в интернет или да се информира за всички новости, свързани с модата. Музикалните й предпочитания са доста широки. Тя харесва да слуша не само поп-фолк, но и песни от поп и денс жанра. Понякога дори обича да релаксира под звуците на класическа музика.

В първия казус с дублиращи се имена пак бе намесена компанията на Китаеца – Real Enterprises, които обаче от своя страна патентоваха „Виктория”. Тяхната колежка от „Ара” пък се опъна и каза, че никой не може да й забрани да използва името си.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 декември 2010 г.