Маратон с всички епизоди на Дракони: Ездачите от Бърк

Премиери по Cartoon Network през февруари 2014 г.

МАРАТОН С ДРАКОНИ: ЕЗДАЧИТЕ ОТ БЪРК
Специална програма
Събота и неделя – 1 и 2 Февруари от 07:00 ч

Всеки знае, че драконите никога не се уморяват, така както техните почитатели никога не се уморяват да гледат забавните им приключения! Този Февруари, Cartoon Network представя не само специален маратон с всички епизоди на Дракони: Ездачите от Бърк, но има и предварителен преглед на нещо предстоящо – специална изненада за почитателите на Хълцук и Беззъб!

ДРАКОНИ: ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БЪРК – НОВ СЕЗОН
Премиера: Понеделник, 3 Февруари от 18:02 ч
Всеки Понеделник от 18:02 ч, Петък – от 10:20 ч и Събота от 18:00 ч

В този втори сезон на анимационните серии на DreamWorks – Дракони: Защитниците на Бърк, Хълцук и неговите приятели – ездачите ще поставят на изпитание сериозността на тренировките си на дракони, защото трябва да се съюзят срещу стари и нови врагове, в това число и един нов ужасяващ дракон, които ще застрашат съществуването на самия Бърк. Същевременно, групата ще научи и колко важен е урокът да не приемаш своя дракон за безусловна придобивка.

МАЛКИТЕ ТИТАНИ: НАПРЕД! – НОВО ПРЕДАВАНЕ
Премиера: Събота 15 февруари от 17:30 ч
Всяка Събота и неделя от 17:30 ч И от 08:30 ч

Представящо завръщането на петимата тийнове от поредицата Малките Титани: Напред!, това забавно приключенско предаване е най-новият хит от Warner Bros – анимация и DC Comics. Сега попадаме в магията на комедията на характерите, защото поредицата Малките Титани: Напред! се фокусира върху смешните ситуации, които възникват между спасяването на света и животът на героите заедно, но без надзора на възрастните.

МИКСЕЛИТЕ – НОВО ПРЕДАВАНЕ
Премиера: Понеделник 3 февруари от 18:00 ч
Всеки понеделник от 18:00 ч

Рожба на сътрудничеството между Cartoon Network и The LEGO Group, това ново предаване представя цветните същества – Микселите, които могат да се комбинират помежду си и така да бъдат създадени нови интересни и непредсказуеми истории. Повечето от комбинациите са удачни и помагат за разрешаване на даден проблем. В останалите случаи, комбинацията не е успешна и се получава Мърп – странен Миксел със собствена идентичност, който не може да бъде контролиран, но пък може да бъде изключително забавен!

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.