Мамчето Галена показа, че е в топ форма – ето как!

Докато Галена пееше в Несебър, по ТВ ефира вървеше премиерата на „За последно“!

Дългоочакваното завръщане на Галена на музикалната сцена, оправда очакванията на верните й фенове по морето. Едни от първите, които имаха възможността да се веселят с нея, бяха почитателите й в CLUB 66 – Несебър.

Най-яките купонджии по морето видяха, че 7-месечното отсъствие на сексапилното мамче не се е отразило нито на формата й, нито на плановете й. Напротив. Галена показа какво може и за пореден път доказа, че неслучайно е една от най-търсените и актуални звезди на поп-фолк сцената. Облечена в супер ефектна рокля, купена специално от Дубай, прелестната дива демонстрира перфектна визия и добро настроение.

Тя откри зимния сезон с невиждан купон в култовата дискотека CLUB 66, като официално представи новите си три песни, с които триумфално се завърна на сцената.

С една от тях Галена започна и двучасовото си участие в луксозния клуб. Баладата «Лоша ли съм» е гръцки кавър и е подарък от любимия й Галин за рожденният й ден. Тя го поздрави специално с това парче, а той й върна въздушни целувки от випаджийските места, където се беше настанил. Амбициозната брюнетка сподели, че той си пада по нестандартните подаръци и за пореден път я изненадал с такъв.

В деня на нейното участие в CLUB 66, на пазара излезе и клипа към другото й ново парче “За последно”, което дава заявка да е следващия хит на сезона. Именно то взриви купонджийското настроение в клуба, като Галена не отстъпи на гостите и неуморно танцуваше и пееше с тях.

Към края на вечерта фолк-дивата направи импровизиран дует с новоизгряващата звезда на Пайнер – Даник, който се радваше на нейното изпълнение в едно от сепаретата на заведението. Тя го изненада, като го извика на сцената да изпеят съвместно „Назад, назад, моме Калино”.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2009 г.