Mamma Mia! ABBA в боса нова вариант!

Bossa Mamma Mia! – най-големите парчета на ABBA изпълнени в пленителен боса нова аранжимент!!!

ABBA манията, която превзе музикалния ефир и голямото кино през последните месеци, продължава с пълна сила.

Сега на музикалния пазар у нас излиза новата и амбициозна колекция Bossa Mamma Mia!, която представя творчеството на шведската четворка от непозната и доста интересна страна.

В албума, който се издава от “Ка мюзик плюс”, са включени 14 от най-известните парчета на ABBA, но в… боса нова аранжимент!

Това е един уникален музикален експеримент, който бе приет изключително добре в световен мащаб. Съчетаващ най-великите парчета на шведската четворка с топлината на боса нова музиката, колекцията Bossa Mamma Mia! е една изключително интересна интерпретация на творчеството на една от най-великите групи на всички времена.

Тук са включени парчета като Dancing Queen, Chiquitita, Waterloo, Take A Chance On Me, Mamma Mia, S.O.S., Money, Money, Money и много други – 14 от най-големите хитове на шведската група, плюс четири испански версии.

Идеята за албума е на трима утвърдени холандски продуценти, израснали с песните на ABBA.

За своята кауза те успели да привлекат едни от най-обещаващите млади изпълнители на мюзикъли и студийни певци от Щатите, Бразилия и Испания, които успяват да съчетаят класическото настроение на изпълненията с темперамента и топлотата на бразилската боса нова музика.

Представете си едни от най-популярните мелодии в историята на музиката, изпълнени в завладяващия ритъм на боса нова и с пристрастяващ китарен акомпанимент.

За да бъде атмосферата още по-латино, в края на албума са включени и четири испаноезични версии на траковете – съответно Mamma Mia, Dame Dame Dame (което всъщност е испанската версия на Gimme, Gimme, Gimme), Fernando и Reina Danzante (позната на английски като Dancing Queen).

Всичко това превръща колекцията Bossa Mamma Mia! в един наистина уникален музикален проект, посветен на творчеството на една от най-великите групи в историята на музиката.

14 от най-големите хитове на ABBA, изпети в пленителния ритъм на боса нова музиката плюс четири испаноезични версии.

Търсете албума Bossa Mamma Mia на музикалния пазар у нас, от “Ка мюзик плюс”.

BOSSA MAMMA MIA

1. The Winner Takes It All
2. Mamma Mia
3. Fernando
4. Gimme, Gimme, Gimme
5. Chiquitita
6. Dancing Queen
7. Knowing Me, Knowing You
8. One Of Us
9. Waterloo
10. Super Trouper
11. Money, Money, Money
12. I Have A Dream
13. Take A Chance On Me
14. S.O.S
15. Mamma Mia (Spanish version)
16. Dame, Dame, Dame (Spanish)
17. Fernando (Spanish version)
18. Reina Danzante (Spanish)

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.