„Маминка умира“ в шокиращ клип на Мартин от X Factor с онлайн видео и снимки

„Маминка умира“ в шокиращ клип на Мартин от X Factor

Мартин от X Factor пуска второ, още по-шокиращо видео към песента „Маминка умира“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ynTvxlTfx_0

Мартин Александров представя официален клип към парчето „Маминка умира“. Още при излизането на сингъла повечето медии отказват да го въртят, вероятно защото смятат, че то ще повлияе твърде объркващо на аудиторията. Новото видео е още по-въздействащо на подсъзнанието и провокира най-скритите емоции на зрителя да излязат наяве.

Мартин пише тази песен през есента на 2008 година, месец преди смъртта на майка си. В този период той се сблъсква с всички абсурди на здравната система. Оказва се, че в България е почти невъзможно да осигуриш нужните лекарства и професионални грижи за болните си близки. Записите на аудиото и заснемането на двете видеа към парчето са осъществени по време на участието на музиканта в „X Factor“.

„Не съм борец за социална справедливост, а творец, чието най-силно оръжие е музиката. Единственият ми отговор на безпомощността на българското здравеопазване да осигури подобаваща грижа за нашите родители, е тази песен. Не искам да ви шокирам с нея. Искам заедно да помислим как да не допускаме недостойно отношение на държавата към тези, които са ни отгледали“, сподели Мартин.

Инфо: Dir.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юли 2012 г.