Малти омагьосва Матаджи в Ритъмът на мечтите еп. 654, 655, 656, 657, 658 от 10, 11, 14, 15, 16.08.2017

Семейство Барадвадж се оплакват от изчезването на хранителни продукти ,а Роли претърпява лек инцидент, слизайки по стълбите.Симар е притеснена от поведението на Матаджи.Попречва й да се самоубие.

Решава да се срещне със свещеник ,но мъжът не може да прекрачи прага на имението.Затова съветва Симар да посети храм ,намиращ се в планината ,и да разговаря с жена ,известна като наставницата.

Наставницата предоставя на Симар камък , който да прогони злите сили от дома й.Предметът обаче се чупи.Наставницата посещава лично имението и уведомява семейството ,че в къщата им има три невидими сили ,които могат да ги наранят.

Наставницата е готова да изпълни ритуал за пречистване ,но за целта не трябва да има никой в жилището.Матаджи категорично отказва да си тръгне.Тя дори пропъжда близките си ,които чрез измама опитват да я изведат.

Симар изпада в транс и съзира дух на жена в имението.Под фалшивия претекст ,че Раджендра е в болница ,Роли убеждава Матаджи да излезе.Наставницата за очва ритуала ,а Симар й помага.Пред две огледала се появяват жена и дете ,които молят за помощ.

Симар попада в капана на духовете и не изпълнява нареждането на наставницата да нарисува свастика върху едно от огледалата.Наставницата е откарана в болница ,а лекаря известява Симар ,че жената е в кома.Матаджи разкрива измамата на Роли.Обявява ,че има свои приятели и отново настоява близките й да се изнесат.По идея на Роли Симар проверява стаята на Матаджи и се натъква на снимки с нейни приятели.

Предполага ,че това са Малти и Суганда.Духът на Малти се появява в имението.Тя се представя за Суганда и споделя със Симар съмненията си ,че Матаджи е обладана от духа на Малти.Дъщерята на Малти -Мадви ,изкача пред колата на Сид.Тя скрива от него истинската си самоличност ,а той я откарва до дома й.

Симар потегля за Банджара ,но духът на дете поврежда колата й.Симар е принудена да пренощува на изоставено място извън града.Суганда успокоява Роли , която се тревожи заради отсъствието на Сид.Мадви дава чаша вода на Сид.

Роли проследява Матаджи и узнава ,че тя посещава тайно дома на Девика.Симар достига Банджара ,а възрастен мъж ий съобщава ,че Малти е била вещица ,изгорена на клада от жителите на селото.Наставницата идва в съзнание и предупреждава Симар ,че Матаджи е в опасност.

Симар трябва да занесе на наставницата вещ , използванасамо от Матаджи ,за да я спаси.Матаджи разкопава двора в имението ,изпълнявайки заръка на Мадви.Тя съставя и нови правила в къщата ,непосилни за изпълнение от близките й.Симар разказва на Суганда за перипетиите около пътуването си до Банджара.Суганда споделя със Симар ,че Малти е имала дъщеряна шест години ,която е причина за неволите на Барадвадж.

Момичето е наричано малката булка ,а Малти я е използвала ,за да отвлича вниманието на хората.Наставницата дава на Симар свещена гривна ,с която да успокои злите духове.Суганда е принудена да признае на Санджана ,че е вещица ,след като момичето я вижда да използва магия.Симар решава да заключи с катинар стаята на Матаджи ,но Матаджи се измъква.Манаджи възлага на жените допълнителна домакинска работа за наказание.Сид се озовава пред дома на Мадви.

Малти изпълнява ритуал и призовава духа на малката булка и Мадви.Тя порицава детето ,че помага на Симар.Симар поставя гривната от наставницата ,решена да открие самоличността на злия дух в имението.

Матаджи обаче й попречва и я порицава ,че е влязла в стаята на Суганда.Симар проследява Матаджи до дома на Девика ,но е намушкана с нож.След миг обаче се оказва в имението без рана по себе си.Матаджи удря Симар десет пъти с камшик за назидание ,че без нейно позволение е напуснала дома.

Роли забелязва белег по тялото на Сид и с Джанви го отвеждат при дерматолог.Симар приготвя голямо количество самоси и с Матаджи ги раздават на бедните.Един от мъжете припада ,а Симар и Матаджи го откарват в болница.Симар използва случая ,за да се срещне с наставницата.Жената съветва Симар да посети стаята й в храма и да вземе бяло перо.Симар заблуждава Матаджи ,че трябва да присъства на родителска среща и се отправя към светата обител.

Предрешена като медицинска сестра ,Мадви влиза в стаята на Сид.Той лъже Роли ,че вече са му направили изследвания ,за да установят дали има алергия.Симар е загрижена , виждайки , че Санджана се е облякла с дрехите на малката булка.Малти й попречва да разкрие тайната на детето.Роли е очудена от поведението на Сид.Симар забелязва как със спринцовка Матаджи събира кръвта на Сид.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Завинаги Свързани

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2017 г.