„Мълчи и целувай“… Емануела! Чуй новия й хит (+запис от „Горещо“)

Емануела пусна „Мълчи и целувай“ (видео)

В интернет пространството се появи най-новата песен на Емануела „Мълчи и целувай“, която все още дори не се изпълнява от своенравната брюнетка по участия – разгласява BLife.

Текстът е дело на Росен Димитров, а ритъмът е в характерно динамичния стил на Емануела. Певицата не е решила все още дали ще реализира видео версия на парчето. Импулсивната певица не е наясно и дали ще направи промоция на албума си „Буря от емоции“, но при нея нещата не се случват с планове, а с действия. Решили да прави нещо, организира го за дни!

Другата нова песен в албума също може да се чуе от феновете на певицата. „Аплодисменти за лъжеца“ вече жъне успехи в онлайн пространството. Меломаните коментират, че песента е много силна и е достойна да се бори за хит на сезона.

Емануела планира да изпълни „Мълчи и целувай“, както и другата нова песен в албума „Аплодисмети за лъжеца“ по време на участието си в Sin City в четвъртък, 14 октомври.

А сега останете в компанията на новите песни на Емануела и прецените дали текстът им би могъл да бъде и автобиографичен!

Emanuela – Mulchi i me cqluvai (CD RIP) Емануела – Мълчи и ме целувай

Emanuela – Aplodismenti za lujeca (CD RIP)

Горещо – Гост Емануела (1част) 09.10.10

Горещо – Гост Емануела (2част) 09.10.10

Горещо – Гост Емануела (3част) 09.10.10

Горещо – Гост Емануела (4част) 09.10.10

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.