Малкото ромче Азис и будното бебе Емилия – архивни звездни снимки

Азис на 5 годинки в Несебър и Емилия като малка

И Азис е бил малко момченце. Певецът публикува снимка, на която е с родителите и сестра си в Несебър.

На 5 годинки Васил Траянов Боянов бил малко момченце с големи очила. Поне това става ясно от снимката, която самият Азис публикува на Фейсбук профила си от времето, когато бил едва на 5 години.

Ето и описанието за кадъра, дадено от певеца:

„С татко, мама и кака. На 5 годинки в Несебър. Първото ми море : ) Още по онова време, знаех, че трябва да съм с тъмни и големи очила (естествено на майка ми).“

На снимката, освен Василчо, са баща му Траян, майка му Гергана „и кака“. Снимката е от времето, когато по-малката му сестра – Матилда, още не е родена.

И Емилия се показа като малка

Фолк певицата зарадва с фотос от годините, когато е била малка.

Фолк певицата Емилия не е сред изпълнителките, които предпочитат да не си спомнят за миналото и го доказа като разкри на феновете си своя бебешка снимка.

„Напоследък сте доста активни тук. Това ме изкушава и аз да влизам по-често. Тези дни администратора ми споделяше снимки от стари фотосесии, а сега аз ще споделя първата ми бебешка снимка…….“, написа Емилия.

Последва редица хвалебствени коментари от страна на феновете й. „Сладурана“, „Много си сладка… да те схруска човек!!!“, пък бяха част от излиянията на почитателите й, пише „Блясък“.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.