„Малки сладки лъжкини“ сезон 3 с премиера по bTV Lady

Трети сезон на култовия сериал „Малки сладки лъжкини” – премиерно за България по bTV Lady от 25 януари

Гледай видео анонс онлайн

Линк в YouTube:

Култовият сериал „Малки сладки лъжкини” продължава с трети премиерен сезон от 25 януари по bTV Lady. Всяка събота и неделя от 22:00 часа по два епизода на поредицата ще държат зрителите в напрежение – ще стане ли ясно коя е „А”, как четирите момичета ще се справят с мистериозните заплахи и ще запазят ли любовта си.

Базиран на хитовата поредица романи на Сара Шепърд, мистериозният сериал разказва историята на четири приятелки от гимназията – Спенсър, Хана, Ариа и Емили.

След мистичното изчезване на тяхната „майка-пчела” Алисън, четирите момичета се успокояват, че всичките им тайни са потънали с нея. Никоя тайна, обаче, не е на сигурно място, когато някой друг жив я знае. Година по-късно момичетата започват да получават заплахи, че всички загадки, които ревностно са крили от света, ще излязат на бял свят. Заплахите са подписани от мистериозен изпращач с прякора „А”. Момичетата веднага заподозряват Алисън, но скоро трупът й е открит и те осъзнават, че има още някой, който е наясно с най-съкровените им загадки, които само покойницата е знаела.

Сериалът „Малки сладки лъжкини” е носител на 6 награди Teen Choice Awards, както и на награда People’s Choice Awards за най-добра драма по кабелен канал. Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да проследят мистичните епизоди всяка събота и неделя от 22:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.