Малката булка еп. 2155 – 2164 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017 с онлайн видео и снимки

Малката булка еп. 2155 – 2164 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017

Тайните в Малката булка са разкрити, а майка и дъщеря най-накрая се събират. След като Анант научава, че непозната жена се е опитала да се представи за майка на Нандини, той решава да й разкаже истината.

Златарят на Калияни признава, че непозната жена му е продала гривна, която тя е подарила на Диса. В последствие тя разбира, че непознатата е трябвало да излъже Нимболи, че е нейна майка.

Разстроена Ананди отива в Джалра и се среща с Нимболи. Заедно с Калиани и Джагдиш й казва истината — че тя е нейна майка. Диса се опитва да я заблуди, че всички я лъжат, но Камли потвърждава думите на Ананди.

Разстроена Нимболи отказва да говори с Диса и моли близките си да я отведат у дома.

След преживените силни емоции, Диса полудява. Тя решава, че куклата на Нимболи е детето й и започва да се грижи за него. Ананди настоява да се погрижи за нея, но Калиани и Джагдиш се противопоставят.

Междувременно Акирадж взима Балка и Кундан и заминава за Джейтсар. Той е решен да отмъсти на Ананди за разбития си живот и използва момента.

Когато Калиани отива заедно с Ману и Нимболи на поклонение при него той я омайва и й дава отровен прах за Нимболи. Кундан пък поврежда спирачките на колата.

Ману успява да спаси близките си, но съдбата на Нимболи продължава да виси на косъм. Калияни й дава лекарството, но Нимболи се поболява от него. Ананди я води в болницата, където д-р Анант подозира, че някой има пръст за влошеното й здраве.

Междувременно управителят на клиниката на Джагдиш го обвинява, че е купил опасни лекарства и храни. Никой не подозира, че зад заговора стои Акирадж с бивш противник на Джагдиш.

Д-р Анант преглежда записите и установява, че последната доставка е от непознат камион…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.