Малката булка еп. 2155, 2156 20.02.2017

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК 20.02.17
Акирадж казва на Балка и Кундан, че отиват заедно с него в Джейцар, за да си отмъсти на Ананди, Джагдиш и семейството му. От друга страна, Нимболи е шокирана да види Диса да слиза от колата с Ананди и я пита какво прави тя тук. В същото време баба Кало казва на Ананди, че ще бъде трудно за Диса да си възвърне нормалното състояние. Ананди казва на Нимболи, че Диса я обича много и успява да я убеди да помогне, за да може психическото й състояние да се подобри. По-късно Нимболи е шокирана виждайки състоянието на Диса. Камли казва на Пушкар, че Балка и Кундан са си тръгнали от къщата без да кажат къде отиват. От друга страна, баба Кало и Ананди са щастливи като виждат Нимболи и Шивам да учат заедно.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Понеделник
Кундан и Балка са при Акирадж и го уведомяват за състоянието на Диса. Той се радва, че е полудяла и им казва, че помни какво му е причинила Ананди, и че няма да й позволи да бъде спокойна задълго. Ананди отива да види Диса. Щом вижда в какво състояние е, тя я кани в Джейцар да види Нандини. Диса пита куклата си и се съгласява. Нандини и Шивам си играят в градината. Ананди пристига и двете с Диса слизат от колата. Щом вижда Диса, Нандини побеснява и казва, че ако тя остане, ще си тръгне от къщата. Кундан и майка му си събират багажа. Той й казва, че ще каже на Камли, че ще бъдат при баба им. Но Балка му казва да не го прави, защото Камли ще се усъмни.

Ананди води Диса в клиника. Тя споделя с Ганга и Джагдиш, че се чувства зле заради състоянието на Диса, след което, се прибира. Отива да говори с дъщеря си и да я убеди да види Диса, но Нандини отказва и отвръща, че тя я е държала далече от истинската й майка нарочно. Въпреки това, Ананди надделява и на другия ден, Нандини отива да види Диса. Но е шокирана, когато Диса казва, че не тя, а куклата й е Нандини.

Камли забелязва, че майка й и брат й ги няма. Точно тогава, те се обаждат и й казват, че са отишли в храма. Балка пита какво става с Диса и Камли казва, че Ананди я е завела в Джейцар.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК. Ананди успява да убеди Нимболи да се срещне с Диса в болницата. В лудницата обаче Диса я отпраща, посочва куклата си и казва, че дъщеря и е до нея. Харки уведомява Акираш, че Диса е в Джейтсар с Ананди. Той е много доволен.Известен гуру пристига в Джейтсар. Зад него се крие именно Акираш. Ману води Кало и Нимболи на срещата с гуруто. Те не познават Акираш и сядат при него. Приятелят му прекъсва спирачките на колата. Срещата прикл/чва и всички се качват в колата. Ману тръгва, но спирачките действително е работят. Насреща им се задава камион. Успява да го избегне и започва да се движи внимателно. Вижда купчина пясък и забива колата в него. И тримата са добре. Дину разбира, че им се е разминало и съобщава на Акираш. Мъжът решава да свърши работата си сам. В имението Нандини отказва да яде от прасада, даден от гуруто. Ананди и Шивам успяват да я убедят. През нощта детето започва да повръща. Ганга я води в болницата, а Джаго се съмнява в прасада. Носи го в лабораторията за изследвания. Акираш внася отровни таблетки в болницата. Дават от тях на всички пациенти, вклчително и на Нимболи. 1 апр

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2017 г.