Малката булка еп. 2153, 2154 17.02.2017 с онлайн видео и снимки

Малката булка еп. 2153, 2154 17.02.2017

Петък

Кундан и Балка са при Акирадж и го уведомяват за състоянието на Диса. Той се радва, че е полудяла и им казва, че помни какво му е причинила Ананди, и че няма да й позволи да бъде спокойна задълго. Ананди отива да види Диса. Щом вижда в какво състояние е, тя я кани в Джейцар да види Нандини. Диса пита куклата си и се съгласява. Нандини и Шивам си играят в градината. Ананди пристига и двете с Диса слизат от колата. Щом вижда Диса, Нандини побеснява и казва, че ако тя остане, ще си тръгне от къщата. Кундан и майка му си събират багажа. Той й казва, че ще каже на Камли, че ще бъдат при баба им. Но Балка му казва да не го прави, защото Камли ще се усъмни.

Ананди води Диса в клиника. Тя споделя с Ганга и Джагдиш, че се чувства зле заради състоянието на Диса, след което, се прибира. Отива да говори с дъщеря си и да я убеди да види Диса, но Нандини отказва и отвръща, че тя я е държала далече от истинската й майка нарочно. Въпреки това, Ананди надделява и на другия ден, Нандини отива да види Диса. Но е шокирана, когато Диса казва, че не тя, а куклата й е Нандини.

Камли забелязва, че майка й и брат й ги няма. Точно тогава, те се обаждат и й казват, че са отишли в храма. Балка пита какво става с Диса и Камли казва, че Ананди я е завела в Джейцар.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Малката булка/ Balika Vadhu:

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.