Малката булка еп. 2145 – 2159 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

Малката булка разкрива тайните на героите малко по малко. Балка се среща с мъдреца, без да подозира, че това е Акирадж. Той я насърчава отново да сложи синдура на главата си.

Шивам пък разбира, че е допуснал грешка спрямо Нимболи и прави усилие да я поправи. С Аби решават да я поканят отново в имението.

Балка разбира, че мъдреца всъщност е починалият Акирадж. Обещава му да не казва на Кундан, че баща му е жив.

Диса узнава от Шивам, че той знае, че Нимболи е негова сестра и е притеснена, че Ананди скоро ще иска да разговаря с момичето. Балка спира да носи вдовишките дрехи, което прави впечатление на Камли. И тя започва да я следи.

Ананди споделя с Джагдиш, че има вероятност Нимболи да не се върне вече в имението.Според него тя сляпо се доверява на Диса и трябва да е по-решителна и да си върне детето. Балка ежедневно посещава лекциите на Акирадж, което прави впечатление и на Дину.

Акирадж решава да даде интервю пред местната телевизия, защото е убеден, че така ще стане по популярен и доходите му ще нараснат. Виждайки го в телевизията Калиани и Ананди решават да посетят мъдреца и да поискат неговата благословия.

Камли изобщо не подозира, че това е нейният баща, когото всички мислят за мъртъв в Малката булка. При посещението си при мъдреца, Ананди е сигурна, че този глас и е познат, но когато го вижда не го разпознава, защото Акирадж е с маска.

Междувременно на Камли й прави силно впечатление привързаността на Ананди и Калиани към Нимболи. И тя започва да подозира, че това е майката на момичето.

Кундан пък получава крупна сума пари от Акирадж и това не убягва от зоркия поглед на Камли. На въпроса от къде има тези пари той отговаря, че ги е спечелил с труд. Акирадж признава пред Дину, че е съпруг на Балка. Той нарежда на Балка и Кундан да запалят имението, в което живеят, докато другите спят.

Те запалват имението и бягат, но в един момент се сещат, че са забравили куфара с парите. Връщат се обратно и попадат в капана на пожара. Кундан се обажда на баща си за помощ.

Пожарът е потушен и всички са спасени, но тайната на Акирадж не е толкова сигурна вече.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2017 г.