Малката булка еп. 1642, 1643, 1644 + гледай онлайн, 21.06.2016 – Сватбата на Гули

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Субатра и Калияни си говорят за сватбатана Гули. Субатра се подмазва на Кало като и казва , че никой друг не се грижи за другите така както тя. Калияни споделя , че го прави заради Ананди , защото Гули много и помага с училището.Разкава историята на Гули с изнасилването.

Всички са стреснати от силната музика която започва, появява се Хардик и казва ,че така се посрещат важните гости. В този момент се появяват Ананди Шив и Амол. Всички се радват да ги видят. Санчи идва при родителите си да сподели с Ананди за всичко което се случва със Сораф но е разочарована когато разбира , че тя е в Джейтсар. В къщата на Калияни започват ритуалите за сватбата на Гули, Всички много се забавляват. Ананди забелязва , че Гули и Хардик много често засичат погледите си и се срамуват от това. Хардик прави изненанда като танцува за Гули , А всички останали се включват към неговия танц. Младоженаца пристига , а майка му сяда точно до Субатра. Точно преди да започне сватбата тя разказва всичко на родителите на младоженеца. Те са шокирани и развалят сватбата. Всички се чудят какво ще правят сега когато няма да има сватба. В този момент Хардик казва , че ще се ожени за Гули !!! Субатра започва да вика на Хардик , а той казва ,че е сигурен и това е правилното решение. Пита Гули съгласна ли е. Тя казва ДА. Ананди завързва свещения възел и сватбата започва. След ритуалите младоженците взимат благословия от всички , само Субатра им вика и не има дава благословията си. Ядосана се връща в стаята си и събира багажа си за да напусне къщата. Гули и Хардик бързо се сбогуват с всички и тръгват след нея. В дома на Сораф идват Анкита и други негови приятел. Раки ги гони като казва , че него го няма. Анкита започва да й се кара но Санчи я защитава.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Хардик организира посрещане за Ананди, а Субхадра му е сърдита, защото е похарчил много пари. Санчи посещава своето семейство и се надява, че ще я посъветват как да намери решение за проблема с Саураб. Свадбата на Гули започва и всички танцуват. Хардик пожелава на Гули много щастие в брака. Субхадра не и харесва, че Калияни е направила такава пищна свадба на Гули, която не е от семейството. Субхадра разказва на бъдещите свекъри на Гули как Калияни я е спасила и че младежът се е опитъл да я изнасили. Родителите на младоженеца побесняват като разбират и прекратяват свадбата. Ананди и Калияни се опитват да ги убедят, но напразно. Гули е отчаяна докато не идва Хардик при нея и й предлага да се оженят. Тя се съгласява и всички са щастливи освен Субхадра. Ананди, Калияни и Шив дават всичко от себе си, за да уверят Субхадра, че Гули е достойна за тяхното семейство, но тя не иска да я признае за снаха, заради нейното минало. Субхадра моли Хардик да си отидат само двамата, но той и казва, че не тръгва никъде без неговата жена. Тя остава шокирана от неговите думи и решава да научи Гули на малко номера. В Удайпур Анкита иска да отиде с приятелите си в къщата на Саураб докато него го няма. Една от приятелките не иска, а Анкита се опитва да я удари, но идва Санчи и й попречва.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.