Македонци гледат български сериали, „Стъклен дом“ – в шест страни!

Българските сериали на bTV ще радват и зрителите в Македония

Най-добрите български сериали, продукции на bTV – „Стъклен дом“ и „Столичани в повече“, както и предстоящата праймтайм драма „Седем часа разлика“, ще радват и телевизионните зрители в Македония.

Правата за излъчване на българските сериали са придобити от една от големите ефирни телевизии в западната ни съседка – Канал 5. Така първият сериал на bTV „Стъклен дом“, поставил началото на новата тенденция в производството на модерно телевизионно кино в България, ще се излъчва в общо шест държави.

Докато зрителите в Македония се готвят за първия сезон на българските сериали, след огромния успех на „Стъклен дом“ и „Столичани в повече“ тази пролет bTV подготвя кампанията „Сезонът на българските сериали 2“, която ще стартира скоро в ефир. Новото за зрителите заглавие тази есен е сериалът „Седем часа разлика”.

Ето тук можете да видите доказателство, че „Стъклен дом“ се излъчва дори в Хърватия: http://www.rtl.hr/televizija/programi/serije/staklen-dom/!

От друга страна, в Македония много рядко се дублират чужди продукции, така че съседите вероятно ще се „принудят“ да слушат българска реч! Нека сложат субтитри, ако искат! 🙂

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.